ÖSYM tarafından gelen bilgi doğrultusunda 2019-2 KPSS tercih işlemleri başladı. Bu kapsamda Karayolları Genel Müdürlüğü 2019-2 tercihleri ile boş olan veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrosu için alım yapacağını ve alımlarını merkez ve taşra için ger

ÖSYM tarafından gelen bilgi doğrultusunda 2019-2 KPSS tercih işlemleri başladı. Bu kapsamda Karayolları Genel Müdürlüğü 2019-2 tercihleri ile boş olan veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrosu için alım yapacağını ve alımlarını merkez ve taşra için gerçekleştireceğini belirtti. Karayolları Genel Müdürlüğü toplamda 11 personel ataması gerçekleştirecek olup, gerekli bilgi ve detaylar haberimizde verilmiştir.



KGM KAÇ ALIM YAPACAK?



Karayolları Genel Müdürlüğü ÖSYM'nin yayınladığı tercih kılavuzunda toplamda 11 veri hazırlama ve kontrol işletmeni alımı yapacağını açıkladı. Alımlar Ankara merkez ve Ankara merkez ve taşra olarak gerçekleştirileceği bildirildi.



KGM TERCİH TARİHLERİ NEDİR?

İŞKUR'da Yayınlandı: Yüksek Maaşlı 40 Yaş Altı Bekçi Aranıyor! İŞKUR'da Yayınlandı: Yüksek Maaşlı 40 Yaş Altı Bekçi Aranıyor!


Sosyal Güvenlik Kurumu ve TCDD taşımacılık 2019-2 tercih işlemlerini gerçekleştirmek isteyen adaylar 3 aralık 2019 ile 13 aralık 2019 tarihleri içerisinde ÖSYM resmi sitesi olan https://ais.osym.gov.tr adresinden tercih işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bildirildi.