Önceki günlerde Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından sosyal medya üzerinden verilen bilgiler doğrultusunda 11 binden fazla personel alımının bu yıl içerisinde yapılacağı açıklanmıştı. Alınacak kadroları da belirten Bakan Gül, mübaşir alımının da yapıl

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı sıralı nihai ve yedek aday listesi: Nihai aday listesi ne demek, nasıl bakılır? Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı sıralı nihai ve yedek aday listesi: Nihai aday listesi ne demek, nasıl bakılır?
Önceki günlerde Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından sosyal medya üzerinden verilen bilgiler doğrultusunda 11 binden fazla personel alımının bu yıl içerisinde yapılacağı açıklanmıştı. Alınacak kadroları da belirten Bakan Gül, mübaşir alımının da yapılacağının müjdesini verdi...

Yeni personel talebimiz Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından onaylandı. Adliyelerde, Bakanlık merkez teşkilatında, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 11 bin 78 personel istihdam edeceğiz.

Bu kapsamda zabıt katibi, infaz koruma memuru, icra katibi, mübaşir ve destek personel alımı ilanına yıl içerisinde çıkacağız. Teşkilatımıza güç katacak yeni personelimizle adalet hizmetlerini daha etkin ve hızlı hale getireceğiz. Adalet teşkilatımıza hayırlı olsun.