Orman Genel Müdürlüğü için ihdas edilen 5 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin yeni haberler geldi. Toç-bir-sen, 5 bin personel ihdası için Cumhurbaşkanlığı kararının Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak Orman Genel Müdürlüğüne iletildiğ

Orman Genel Müdürlüğü için ihdas edilen 5 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin yeni haberler geldi. Toç-bir-sen, 5 bin personel ihdası için Cumhurbaşkanlığı kararının Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak Orman Genel Müdürlüğüne iletildiğini açıkladı.



Tarım ve Orman Bakanı Dr. Beki Pakdemirli, 29 Mart 2019 tarihinde yaptığı açıklama ile Orman genel müdürlüğü için 2 bin 700 orman muhafaza memuru, 1,200 mühendis, 800 memur ve 300 şoför olmak üzere toplamda 5 bin personel alımı yapılacağını açıklamıştır.



Orman genel müdürlüğü için 5 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin atama oluru Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandı.



Bu aşamadan sonra orman mühendisi, orman muhafaza memuru, şoför ve memur alımlarının yürürlükte olan mevzuate uygun olarak 



Orman Genel Müdürlüğü'ne 5000 sözleşmeli personel alımına ilişkin Atama oluru Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandı.

30 Yaşın Altındakiler Başvursun 328 Personel Alınacak! 30 Yaşın Altındakiler Başvursun 328 Personel Alınacak!


Bundan sonraki süreçte; Orman Mühendisi, Orman Muhafaza Memuru alımlarının yürürlükteki mevzuata uygun olaral KPSS puanına göre ÖSYM tarafından yerleştirilecek bilgisi verildi.