İLAN365-Süleyman Soylu bu açıklamayı 2018 Ekim aylarında gerçekleştirdi ve 2019'da yeni bir açıklama henüz yapılmış değildir. 2019 yılında alım yapılacağına ilişkin bilgiler aktaran Süleyman Soylu, özel harekat polisleri için kota olmadığını ancak bunun

İLAN365-Süleyman Soylu bu açıklamayı 2018 Ekim aylarında gerçekleştirdi ve 2019'da yeni bir açıklama henüz yapılmış değildir.

2019 yılında alım yapılacağına ilişkin bilgiler aktaran Süleyman Soylu, özel harekat polisleri için kota olmadığını ancak bunun sözünün verildiğini belirtmişti.

Özel Hareket Polislerinin görevinin zor olduğunu ve 23 binden fazla polis özel harekat polisi olduğuna değinen Süleyman Soylu, bu sayının teşkilat için yeterli bir sayı olduğunu ancak alım için sözüm var diye belirtmişti. Yani teşkilat için pöh sayısının yeterli olduğunu ancak sözümüz olduğu için yeni alımların geleceği sinyalini verdi.

Alımların ne zaman yapılacağı, şartları ve kaç kişi alınacak gibi bilgiler net değildir. Bazı haber sitelerinde farklı farklı alım sayıları belirtilmekte olup bunlar gerçeği yansıtmamak ile beraber sadece tahmin edilmektedir.

Kısacası yeni çıkan pöh alımı şartları belli oldu, alım sayısı gibi bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır.