6 Kasım 2019 tarihinde yayınlanmış Resmi Gazete'de bazı kamu kurumları için kadro iptallerinin yanı sıra yeni kadro verildiği bilgileri yer aldı. Bu kapsamda Türkiye devlet demir yolları içinde 22 memur kadrosunun yer aldığı açıklandı.

6 Kasım 2019 tarihinde yayınlanmış Resmi Gazete'de bazı kamu kurumları için kadro iptallerinin yanı sıra yeni kadro verildiği bilgileri yer aldı. Bu kapsamda Türkiye devlet demir yolları içinde 22 memur kadrosunun yer aldığı açıklandı. TCDD memur kadrosunun yanı sıra bazı kadrolarda verildi. İşte detaylar...

Sağlık Mezunları Dikkat: Bakanlık Çeşitli Kadrolar İçin 35 Bin Personel Alacak! Sağlık Mezunları Dikkat: Bakanlık Çeşitli Kadrolar İçin 35 Bin Personel Alacak!


TCDD HANGİ KADROLAR VERİLDİ?



Resmi gazete'de verilen bilgiler neticesinde mütercim, memur, mimar ve şehir plancısı kadrolarının verildiği açıklandı. Bu verilen kadrolar merkez teşkilatı için olup, taşra teşkilatı için herhangi bir kadro verilmedi. TCDD taşra teşkilatında iptal edilen kadrolar yer aldı.





TCDD İPTAL EDİLEN KADROLAR NEDİR?



Yeni kadroların yanı sıra TCDD taşra teşkilatı için bazı kadroların iptal edildiği bilgisi de resmi gazete'de yayınlandı. Şeftren, enformasyon memuru, gişe memuru, cer muayene memuru, başhemşire ve laborant kadrolarının da iptal edildiği açıklandı.