ÖSYM Başkanlığı tarafından açıklanan resmi duyuru neticesinde Sosyal Güvenlik Kurumu için boş kadroları içeren ve tercih yapılabilecek durumda olan KPSS 2019-2 tercih kılavuzunun yayınlandığı açıklandı. Sosyal Güvenlik Kurumu SGK boş kadrolarına atama ge

ÖSYM Başkanlığı tarafından açıklanan resmi duyuru neticesinde Sosyal Güvenlik Kurumu için boş kadroları içeren ve tercih yapılabilecek durumda olan KPSS 2019-2 tercih kılavuzunun yayınlandığı açıklandı. Sosyal Güvenlik Kurumu SGK boş kadrolarına atama gerçekleştirebilmek amacı ile 2019-2 tercihlerin alınacağını belirten ÖSYM, lise, önlisans ve lisans mezunları için hangi kurumun ne kadar atama gerçekleştireceğini içeren bir kılavuz hazırladı.



Sosyal Güvenlik Kurumu SGK memur alımı yapacak!



2019-2 KPSS tercihleri ile birlikte kılavuzda yer alan kamu kurumlarından biriside Sosyal Güvenlik Kurumu oldu. SGK ön lisans mezunları arasından ve Afyonkarahisar merkez, Adana Feke, Ağrı merkez, Aksaray Ortaköy, Antalya Serik, Amasya merkez, Alanya, Kumluca, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir Altıeylül, Bitlis, Bolu Gerede, Bursa Osmangazi, Çankırı, Çorum İskilip, Denizli Çivril ve Erzincan merkez gibi daha saymadığımız bir çok bölgeden memur alımı yapacağını açıkladı



Sosyal Güvenlik Kurumu SGK çok sayıda memur alacak!



2019-2 tercihleri ile Sosyal Güvenlik Kurumu SGK 50'den fazla memur alımı yapacağını aktardı. SGK memur alımı için tercih tarihleri, tercihlerin nereden yapılacağı ve diğer bilgiler aşağıda verilen adreste yer almaktadır. Peki hangi tarihlerde ve nereden tercih yapılacak?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı sıralı nihai ve yedek aday listesi: Nihai aday listesi ne demek, nasıl bakılır? Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı sıralı nihai ve yedek aday listesi: Nihai aday listesi ne demek, nasıl bakılır?


2019-2 tercih işlemlerini gerçekleştirmek isteyen adaylar 3 aralık ile 13 aralık tarihleri içerisinde ÖSYM resmi sitesi olan https://ais.osym.gov.tr adresinden tercih işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bildirildi.