TV100 ekranlarında bir çok konuya değinen ve en çok merak edilen konulardan birisi olan pomem alımları hakkında açıklamalarda bulunan Süleyman Soylu, adayların merak ettiği konuları açıkladı. Pomem kontenjanları hakkında bilgileri aktaran Soylu'nun açıkl

İŞKUR'da Yayınlandı: Yüksek Maaşlı 40 Yaş Altı Bekçi Aranıyor! İŞKUR'da Yayınlandı: Yüksek Maaşlı 40 Yaş Altı Bekçi Aranıyor!
TV100 ekranlarında bir çok konuya değinen ve en çok merak edilen konulardan birisi olan pomem alımları hakkında açıklamalarda bulunan Süleyman Soylu, adayların merak ettiği konuları açıkladı. Pomem kontenjanları hakkında bilgileri aktaran Soylu'nun açıklamaları şu şekilde...

POMEM kontenjanları artacak mı?

İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu, pomem kontenjanları hakkındaki sorulan soruya ise bu konuda çalışmadığım yerden sorulduğunu ve çalışmaların olduğunu dile getirdi.

POMEM yaş sınırı yükseltilecek mi?

İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu, kendisine sorulan pomem yaş sınırının esnetilmesi sorusuna ise yaş konusunda insiyatifin İçişleri bakanlığı bünyesine aktarıldığını belirtti ancak yaş sınırının esnetilmeyeceğini dolaylı yoldan anlatmasının yanı sıra ilerleyen zamanlarda 33 yaşında da alıma ihtiyaç olabilir ve ya bu yaş oranı ben olmasam da yerime gelecek Bakanın eksiltip veya artırıp yani o anki ihtiyaca göre alım yaşının esnetilmesinin mümkün olduğunu dile getirdi. Ancak şunu söyleyebiliriz ki ilerleyen alımlarda yaş şartında bir esneme yapılmayacağının sinyallerini verdi.