Kamu kurumu sözleşmeli olarak çok sayıda personel alımı yapacağını ve bu alımlarını kamu personeli seçme sınavı tercihleri ile gerçekleştireceğini ilan etti. 3301 Nitelik Kodu Nedir? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan tercih işl

Kamu kurumu sözleşmeli olarak çok sayıda personel alımı yapacağını ve bu alımlarını kamu personeli seçme sınavı tercihleri ile gerçekleştireceğini ilan etti.

3301 Nitelik Kodu Nedir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan tercih işlemlerinde belirtilmiş 3301 nitelik kodu Emlak ve Emlak Yönetimi, Gayrimenkul Yönetimi veya Gayrimenkul Yönetimi ve
Pazarlama ön lisans programlarının birimden mezun olmak anlamına gelmektedir.

3318 Nitelik Kodu Nedir?

Tapu ve Kadastro, Tapu Kadastro veya Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

4987 Nitelik Kodu Nedir?

Tapu ve Kadastro / Tapu Kadastro lisans programından mezun olmak

243 Önlisans ve 22 Lisans mezunu olmak üzere toplamda 265 personel alımı tercih yolu ile gerçekleştirilecek. Tercih işlemlerinin başladığını ve 24 ocak tarihine kadar süreceği bildirildi.

Alımlar sözleşmeli statüde gerçekleştirilecek olup 657 devlet memurlarını kanununda yer alan 4. maddenin B fıkrasına göre istihdam edileceği açıklandı. Tercih işlemleri ile ilgilenen adayların 18 ile 24 ocak tarihleri içerisinde ÖSYM’nin resmi internet sitesi aracılığı ile tercihlerini göndereceklerdir.

Tercihte bulunacak olan adaylar ekte verilmiş olan 2019-3 KPSS tercih kılavuzuna göre yapacak olup https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak yapacaklardır. Adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri önem arz etmektedir.

Genel Bilgiler

Önlisans için tıklayın

Lisans için tıklayın

Bu tarz bilgilerden haberdar olmak için android uygulamamızı indirebilirsiniz.

İlan365 android uygulama için tıklayın