İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz aylarda katıldığı programda kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Bir çok önemli konuya değinen ve bu konulardan biriside polis özel harekat olmak isteyen polis adaylarını ilgilendiriyordu.

Bakanlık Bünyesinde Çalışacak Personel Aranıyor! Hangi Pozisyonlarda Alım Yapılacağı Açıklandı! Bakanlık Bünyesinde Çalışacak Personel Aranıyor! Hangi Pozisyonlarda Alım Yapılacağı Açıklandı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz aylarda katıldığı programda kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Bir çok önemli konuya değinen ve bu konulardan biriside polis özel harekat olmak isteyen polis adaylarını ilgilendiriyordu. Yeni polis özel harekat pöh alımlarının nasıl yapılacağı konusunda önemli bilgiler aktaran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, pöh olmak isteyen adayların normal polis alımı ilanlarına başvuru yapması gerektiğini çünkü yeni pöh alımlarının içeriden yapılacağı bilgisini aktardı.

 



POLİS ÖZEL HAREKAT OLMAK İSTEYEN ADAYLAR İÇİN BİLGİLER VERİLDİ!



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polis özel harekat alımları için de yeni bilgiler aktardı. Yeni planlarının arasında polis özel harekat alımlarının artık içerinden alınacağını dile getirdi. Bu nedenle polis özel harekat olmak isteyen adayların polislik sınavına katılmasını ve kazanması önerisinde bulundu. 25 bin kadar polis özel harekat'ın teşkilat bünyesinde yer aldığını ve bu sayının şuanda yeterli olduğunu belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ihtiyaç olursa içeriden alım yapılacağını belirtmesinin yanı sıra çok ihtiyaç olursa dışarıdan da alımların yapılacağını ancak bu alımların kısıtlı sayıda olacağını da sözlerine ekledi.