Demet Akalın, geçtiğimiz gün sunuculuğunu üstlendiği programın canlı yayınında bir dönem arasının çok iyi olduğu Aleyna Tilki, hakkında; "Dünya starı olacağım dedi, yazık bak çocuk dizisinde oynuyor, Kimse bana destek olmuyor demiş, biz destek olsak ne ol

Burak Özçivit Katar’da Burak Özçivit Katar’da
Demet Akalın, geçtiğimiz gün sunuculuğunu üstlendiği programın canlı yayınında bir dönem arasının çok iyi olduğu Aleyna Tilki, hakkında; "Dünya starı olacağım dedi, yazık bak çocuk dizisinde oynuyor, Kimse bana destek olmuyor demiş, biz destek olsak ne olacak? Bize kimse destek olmadı. Ben ilk çıktığında ona çok destek oldum. Ben dünya starı olacağım deyip 3 sene sonra çocuk dizinde başrol oldu. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini" demişti.

Basın mensupları tarafından görüntülenen Tilki ise Akalın'ın sözlerinin hatırlatılması üzerine sessizliğini bozdu.

Aleyna Tilki, 'Hiç takip etmiyorum arkadaşlar. Biliyorsunuz setten son gün diye paylaşım yaptım inanılmaz çalıştım. İlk İngilizce şarkımı çıkarıp çalıştığım ekip geçtiğimiz gün Grammy aldı. Ve aynı zamanda 20 yaşındayım inanılmaz gencim. Yaşım bir müzikalde oynamaya el verdiği için kendimi çok şanslı hissediyorum. Müzikal olayı harika bir şeymiş. Hep diyorum ki çok şükür çok teşekkür ediyorum çok minnet doluyum. Diyorum ki insanlar da başardıklarında bu hisleri yaşasınlar, örnek olayım" dedi.



'ELEŞTİRİLERİ GÖRMÜYORUM'

Tilki, "Ben eleştirileri görmüyorum arkadaşlar. Ben uykum dışında sadece çalışıyorum şu anda. Çünkü şu an çok gencim ve yapmam gereken tek şey çalışmak. Eğer ben durup evimde sürekli bir şeyler okursam işime odaklanamam. Ben çok çalışıyorum. İnşallah ilk adımımda ilk İngilizce şarkımda Grammy ödülü aldı ekip ve bu hepimize umut olsun. Ülkede ilk defa böyle bir iş oluyor bence herkes hep beraber bunu konuşmalı" ifadelerini kullandı.