Ünlü popçu Aleyna Tilki'ye "Anneme, kendime ve kardeşime aşı yaptırmayacağım çünkü güvenmiyorum"  demesi üzerine soruşturma açıldı. Aleyna Tilki hakkında soruşturma açıldı.

Ünlü popçu Aleyna Tilki'ye "Anneme, kendime ve kardeşime aşı yaptırmayacağım çünkü güvenmiyorum"  demesi üzerine soruşturma açıldı.

Aleyna Tilki hakkında soruşturma açıldı. Genç popçu Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarıyla sohbet etmişti. Bu sohbet sırasında koronavirüs salgını ve aşıyla ilgili söyledikleri yüzünden tepki çekmişti.

Aleyna Tilki'yi "Anneme, kendime ve kardeşime aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum. İnsanları koronaviriis değil, ilaçlar öldürüyor olabilir mi?" sözleri nedeniyle ünlü CİMER'e şikayet eden bir vatandaş dilekçesinde "Aleyna Tilki, devleti aşağılayıp halk arasında korku ve paniğe neden oldu" ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki hakkında "halkı korku ve paniğe sürüklemek" iddiasıyla İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

GEÇEN SENE DE TESTLERE GÜVENMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Ünlü popçu, geçen sene Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda "12 gündür tedbir olsun diye evden çıkmadım. Yaptırdığım sürüntü testi pozitif. Aynı gün birkaç saat sonra tekrar yaptırdığım kan ve sürüntü testim bu sefer negatif.

Aradan 12 gün geçti, bir semptomum bile olmadı. Bu testlere nasıl güveneceğiz? Tüm dünyada yapılan tüm testler bence yüzde 50 yanlış! Bu yüzden negatif çıkan negatif olduğuna güvenmesin. Saçma bir hata var bu testlerde. Yanımdaki insanlar da bir negatif, bir pozitif, bir negatif çıkıp durdu. Aynı gün hem de." ifadelerini kullanmıştı.