Hollywood dünyası şokta! Bir Johnny Depp - Amber Heard iddiası daha! Angelina Jolie boşanma davasının sürdüğü Brad Pitt için darp iddiasında bulundu. Rüya çift olarak gösterilen Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında şok iddia! Bu aşkta yalan çıktı! Boşa

Burak Özçivit Katar’da Burak Özçivit Katar’da
Hollywood dünyası şokta! Bir Johnny Depp - Amber Heard iddiası daha! Angelina Jolie boşanma davasının sürdüğü Brad Pitt için darp iddiasında bulundu.

Rüya çift olarak gösterilen Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında şok iddia! Bu aşkta yalan çıktı! Boşanma davasının sürdüğü Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında işler çirkinleşmeye başladı.

Dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen Angelina Jolie eski eşi Brad Pitt'in ilişkileri boyunca kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü. Jolie elinde belgeler olduğunu söyledi.

Brangelina rüyası kabus çıktı!



İkili uzun ve başarılı bir PR çalışması sonrası her şeyi unutturmuş ve örnek bir çift ve insan olmuşlardı. İkili barış elçisi olmuş, yardım kuruluşlarının yüzleri olmuş ve Etiyoplayı Zahara ile Vietnamlı Pax olmak üzere 2 evlatlık çocuk edinmişti. İkilinin ayrıca 3 biyolojik çocuğu olmuştu.

2014 yılında evlenen çift 2019 yılında boşanma kararı almıştı. Çiftin boşanma davası çekişmeli olarak hala sürerken şok bir iddia ortaya atıldı.

Angelina Jolie, mahkemeye Brad Pitt'in ilişkileri boyunca kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü ve elinde bununla ilgili belgeler olduğunu açıkladı.

Angelina Jolie'nin altı çocuğunun da ona tanıklık etmeye istekli olduğu öğrenildi..

ÇOCUKLARI DA DÖVDÜ DEMİŞTİ!

Angelina Jolie, Brad Pitt'in, en büyük oğulları Maddox başta olmak üzere diğer çocuklarına da sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığını iddia etmişti. Ancak Brad Pitt, FIB ve Los Angelez Çocuk ve Aile Hizmetleri tarafından soruşturulması sonrası bu suçlamalardan aklanmıştı.