Geçtiğimiz hafta babası Erhan Önal'ın vefatıyla sarsılan 31 yaşındaki oyuncu Bige Önal, Nişantaşı'nda muhabirlerle sohbet etti. Çok konuşmak istemediğini söyleyen Önal, koronavirüs konusunda dikkat ettiğini de dile getirdi.

Hadise'ye Şok Suçlama! Ağır İthamlar Hadise'ye Şok Suçlama! Ağır İthamlar

Geçtiğimiz hafta babası Erhan Önal'ın vefatıyla sarsılan 31 yaşındaki oyuncu Bige Önal, Nişantaşı'nda muhabirlerle sohbet etti. Çok konuşmak istemediğini söyleyen Önal, koronavirüs konusunda dikkat ettiğini de dile getirdi.


ÜVEY ABİSİ İLE İLGİLİ KONUŞTU

Sen Çal Kapımı dizisinin Selin'i Bige Önal, babası Erhan Önal'ın ilk evliliğinden dünyaya gelen üvey abisi Patrick Mölzl ile görüşmedikleri şeklinde çıkan haberlere de açıklık getirdi.


Almanya'da teknik direktörlük yapan ağabeyi Mölzl'ün cenazeye gelemediğini ancak telefonda konuştuklarını anlatan Bige Önal, söylendiği gibi aralarının kötü olmadığını ifade etti.



'O yaştan sonra abi kardeş gibi olunmuyor'


Önal, konuyla ilgili de "Konuştuk cenaze sonrası; o Almanya’dan gelemedi. Çok üzüldü gelemediği için de. Yakın değiliz çünkü ben zaten abimle 21 yaşımdayken tanıştım, o yaştan sonra abi kardeş gibi olunamıyor maalesef ama aramızda kötü bir şey yok" dedi.

Güzel oyuncu, sözlerine; "Sadece çocukluğumuz bir arada geçemedi o Almanya’da yaşadığı için öyle pek abi kardeş gibi olamadık ama öyle bir husumet, kötü bir şey yok. Lütfen öyle yazmayın, babam da böyle bir şeyin çıkmasına üzülürdü. Tamamen birlikte büyümemekle alakalı bir durum" diye devam etti. (Milliyet/Seçkin Şenvardar)



BİGE ÖNAL KİMDİR?


Bige Önal 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal ve eski manken Mine Baysan’ın kızı olan Bige Önal, Özel St.Benoit lisesinde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinde eğitimine devam etti. 28 Temmuz 2010 tarihinde TRT 1'de "Elde Var Hayat" adlı dizide Yeliz karakterini canlandıran Bige Önal, Emre Altuğ ve Rojda Demirer, Ahmet Kural, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi isimlerle oyuncularla oynadı.

2014 yılında başrolünde Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz ve Ekin Koç'un oynadığı "Benim Adım Gültepe" adlı dizide Nazlı karakterini canlandırdı.

2015 yılında ise yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, senaristliğini de Pınar Bulut Deren'in yazdığı "Maral:En Güzel Hikayem" adlı dizide Alara karakterini canlandırdı.

Önal, son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde Selin karekterini canlandırıyor. Ayrıca Bige Önal, uzun süredir kendisi gibi oyuncu Aras Bulut İynemli ile aşk yaşıyor.