Güney Koreli K-pop grubu BTS, son zamanlarda Grammy Ödülleri ile bir kez daha gündeme geldi. Dua Lipa, Taylor Swift, Beyonce, Billie Eilish ve Beyonce gibi sanatçıların ödüllere lâyık görüldüğü tören, Güney Koreli K-pop grubu BTS hayranları tarafından pr

Müge Anlı'da Pes Dedirten Olay! Eşi Kaybolunca Eğlence Mekanına Gitti! Müge Anlı'da Pes Dedirten Olay! Eşi Kaybolunca Eğlence Mekanına Gitti!
Güney Koreli K-pop grubu BTS, son zamanlarda Grammy Ödülleri ile bir kez daha gündeme geldi. Dua Lipa, Taylor Swift, Beyonce, Billie Eilish ve Beyonce gibi sanatçıların ödüllere lâyık görüldüğü tören, Güney Koreli K-pop grubu BTS hayranları tarafından protesto edildi. Beyonce'un 9 yaşındaki kızı Blue Iyvy'nin bile ödülle ayrıldığı gecede BTS'nin aday bile gösterilmemesi BTS hayranlarının öfkesine neden oldu. BTS grubu üyeleri de bu konuyla ilgili hayranlarla aynı hisleri paylaştıklarını dile getirdi.


Üç yılda 5 Nickelodeon ödülü!


2013'te kurulan ve tam adı Bangtan Boys olan BTS grubu, 8 yıl içinde dünyanın en popüler K-pop gruplarından birine dönüştü. Çıkardıkları albümlerle sayısız ödüle lâyık görülen grup, kazandığı son ödülle Guinness Dünya Rekorları Kitabı'na girdi. Bu yıl 34'üncüsü gerçekleştirilen Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri'nde üç ödül birden alan BTS grubu tarihe geçti. Şimdiye kadar 5 farklı dalda Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri'ne lâyık görülen BTS, bu alanda bir dünya rekoru kırdı.


BTS'nin başarısını Guinness duyurdu!


İlk defa 2018'de bu ödüle uzanan grup, aradan geçen 3 yılın ardından ödülü toplamda 5 defa kazanmış oldu. "Dynamite" adlı şarkıyla "Favori Müzik Grubu", "Favori Küresel Müzik Yıldızı" ve "Favori Şarkı ödüllerini" kazanan BTS'nin bu başarısı Guinness Dünya Rekorları'nın sayfasından duyuruldu. Güney Koreli müzik grubu BTS, bu organizasyonda en fazla ödül alan müzik grubu oldu. Jungkook, RM, Jin, Suga, V, Jimin ve J-Hope olmak üzere toplamda 7 kişiden meydana gelen BTS grubu, dünyanın en çok dinlenen şarkılarını yazan K-Pop grubu olarak biliniyor.