Bir zamanlar Kanal D'de ana haber spikerliği de yapan ve şimdilerde Haber Global'de "Buket Aydın'la Koltuk" isimli programı sunan Buket Aydın'ın göğüs dekolteli pozları, takipçilerini şaşırttı. Kanal D'den ayrıldıktan sonra 7 yıllık evliliğini de bitiren

Bir zamanlar Kanal D'de ana haber spikerliği de yapan ve şimdilerde Haber Global'de "Buket Aydın'la Koltuk" isimli programı sunan Buket Aydın'ın göğüs dekolteli pozları, takipçilerini şaşırttı. Kanal D'den ayrıldıktan sonra 7 yıllık evliliğini de bitiren ünlü spiker Buket Aydın, son zamanlarda özel hayatıyla gündeme geliyor. Bir süre önce Emir Sarıgül ile aşka yelken açan Buket Aydın'ın aşk hayatı didik didik edilmişti. Başarılı spikerin önceki günlerde ise Emir Sarıgül'den ayrıldığı ileri sürülmüştü. Hem Buket Aydın hem de Emre Sarıgül, yıllık iddiaları karşısında sessiz kalmıştı.


Pozlarıyla Instagram'ı salladı!


Şimdilerde Haber Global'de sunduğu "Buket Aydın'la Koltuk" adlı programda ünlü isimleri konuk eden ünlü sunucunun Instagram'da paylaştığı pozlar olay yarattı. Yaklaşık 283 bin takipçisi bulunan Buket Aydın'ın göğüs dekolteli pozlarına yorum ve beğeni yağdı.



Yaptığı seksi paylaşımlarla Instagram'ı sallayan ünlü spikerin alışılmadık bu pozları takipçilerini şaşırttı. Paylaşımına "Hepinize güzel bir hafta diliyorum" notunu düşen Aydın'ın cesur pozlarına yaklaşık 14 bin beğeni ve 305 yorum geldi. Çok fazla yorumun gelmesi üzerine ünlü sunucunun yorumları sınırlandırdığı belirtildi.


Buket Aydın'ın kariyeri


1985 yılında Bursa'da dünyaya gelen Buket Aydın, üniversite eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde bitirdi. Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim alan Buket Aydın, bir özel radyoda haber spikerliği yaptı, ardından Kanaltürk'e geçti. Burada ilk zamanlarda spor bülteni sunan Buket Aydın, daha sonra ana haber bültenlerinde hafta sonları sunuculuk yapmaya başladı. TRT Türk ve NTV'de sunuculuk yapan Buket Aydın, 2018 yılında Kanal D'nin ana haber bültenini sunmaya başladı. Geçen yıl Mayıs ayında Kanal D'deki görevinden ayrılan Buket Aydın, şu an Haber Global'de "Buket Aydın'la Koltuk" isimli programı sunuyor.