Özellikle gençlerin ilgi odağı olan ve romantik yaz dizilerinin aranan yüzü Can Yaman 8 Kasım 1989 Senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Tam bir akrep burcu olan Can Yaman yaptığı işler kadar magazin haberleri ve verdiği röportajlar ile de dikkatleri

Afra Saraçoğlu’ndan Hayranlarına Jest Afra Saraçoğlu’ndan Hayranlarına Jest
Özellikle gençlerin ilgi odağı olan ve romantik yaz dizilerinin aranan yüzü Can Yaman 8 Kasım 1989 Senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Tam bir akrep burcu olan Can Yaman yaptığı işler kadar magazin haberleri ve verdiği röportajlar ile de dikkatleri üzerine topluyor. Türkiye’de yapmış olduğu diziler yurt dışında da izlenen oyuncunun bir çok ülkeden hayranları bulunmakta.

Can Yaman Nereli?


Can Yaman 1989 senesinde İstanbul Suadiye’de dünyaya gelmiştir. Ailesi Yugoslav kökenli olan oyuncu varlıklı bir ailede büyümüştür. Bilfen kolejinin ardından İtalyan lisesinde eğitimine devam etmiştir. Ünlü oyuncu basketbol ile de ilgilenmektedir. Lisanslı bir basketbolcu oldu bilinmekte. Liseyi bitirdiği dönemde Amerika’ya giderek eğitimini çeşitlendirmek de istemiştir. Ayrıca ünlü oyuncunun Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olduğu da bilinmekte ve hayranları tarafından  da bu durum oldukça dikkat çekmektedir. Her ne kadar Hukuk Fakültesi mezunu olsa da avukatlık mesleğini sadece 6 ay kadar yapmış olan Can Yaman oyunculuğu severek tercih etmiş gibi duruyor. Can Yaman bir çok hobi ile ilgilenmiş çeşitli eğitimler alarak kendisini her alanda geliştirmeye çalışmış çok yönlü bir oyuncu olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Can Yaman Kaç Yaşında?


Can Yaman 8 Kasım 1989 doğumlu. Güncel tarihimizle hesapladığımızda Can Yaman’ın 31 yaşında olduğunu söyleyebiliyoruz. 2021 yılı Kasım ayında oyuncu 32 yaşına girecektir. Ünlü oyuncu 1.82 boyunda ve 74 kilodur. Boyu da tercih ettiği spor basketbol için avantajlı ve uygun duruyor.

Can Yaman Dizileri


Varlıklı bir ailenin sevilen çocuğu Can Yaman oldukça iyi eğitimler almıştır. Yeditepe üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra avukatlık mesleğine başladığı dönemde arkadaş çevresinden de oldukça fazla öneri almıştır. Bu dönemde arkadaşları duruşu, fiziği ve dikkat çekiciliği sebebiyle mankenlik mesleğini değerlendirmesini oyuncuya önermiş. Önerilerin ardından Can Yaman bir ajans ile tanışmış ve anlaşmış. Mankenlik ve modellik ile başladığı sahne önü hayatı oyunculuğa da kısa sürede evrilmiş.

Can Yaman seyircileri ile ilk olarak 2014 senesinde “Gönül İşleri” ile tanışmıştır. Bu dizide oyuncu Bedir karakterini canlandırmıştır. Bu dizide de özellikle fiziği ve yakışıklılığı ile izleyenlerin beğenisi kazanmıştır.

Gönül İşleri dizisinin hemen ardından Fox TV’nin sevilerek izlenen yaz dizilerinden olan İnadına Aşk dizisinde rol almıştır Can Yaman 2015-2016 seneleri arasında süren dizide Can Yaman ve onun hayran kitlesi ilerlemiş ve gelişmiştir.

Kendini oyunculuk alanında her geçen günde geliştiren oyuncu 2016 senesinde İnadına Aşk dizisi biter bitmez yeni bir romantik dizi olan Hangimiz Sevmedik dizisinde yer almıştır. 2017 senesine kadar süren dizinin ardından oyuncunun çalışmalarını Dolunay izlemiştir. Tüm bu dizilerde Can Yaman başrol olarak yer almış ve aşık olunan yakışıklı erkek karakterlerini canlandırmıştır.

Dolunay dizisinin ardından 2018-2019 senelerinde oyuncu Erkenci Kuş dizisinde oynamıştır. Bu dizide de başrol olan Can Yaman başrolü Demek Özdemir ile paylaşmıştır. Özellikle Erkenci Kuş dizisi oyuncunun yurt dışında tanınırlığını artırmış hayran kitlesini büyütmüştür.

2020 senesinde son katılmış olduğu çalışma ise Bay Yanlış olmuştur. 2020  senesi yaz döneminin açık ara en sevilen romantik komedi dizisi olmuştur Bay Yanlış. Bu dizi de Özge Gürel ile başrolleri paylaşan Can Yaman başlangıçta ailesini kandırmak için sevgili taklidi yapan bir erkeğin sonradan karşısındaki kadına aşık olduğu başarılı zengin bir iş adamını canlandırmıştır. 2021 yaz dönemi için Can Yamanın imza atacağı yeni romantik aşk dizisi çalışmasının ne olacağını tüm hayranları merakla bekliyor.