Yayın hayatına bu sezon başlayan Sadakatsiz dizisi her bölüm izlenme rekorları kırıyor ve milyonlarca izleyiciyi ekran başına çekiyor. Kanal D ekranlarından yayınlanan dizinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen yer alıyor.

Yayın hayatına bu sezon başlayan Sadakatsiz dizisi her bölüm izlenme rekorları kırıyor ve milyonlarca izleyiciyi ekran başına çekiyor. Kanal D ekranlarından yayınlanan dizinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen yer alıyor. Dizinin başrollerinden biri olan Melis Sezen, Derin Arslan karakterini canlandırıyor. Son bölümünde kayıplara karışan Derin Arslan'ın ölmüş olabileceği ve Melis Sezen'in de senaryo gereği dizinin kadrosundan çıkarılmış olabileceği düşünülüyor. Derin Arslan'ın aniden ölmesinin seyircide şok etkisi yaratacağı ve bu haberin bir beklentiye girerek diziyi izleyenleri ters köşeye yatırabileceği aktarıldı.



 

Doktor Asya diziden ayrılacak mı?


Bir sosyal medya hesabı ise Sadakatsiz ile ilgili ilginç bir iddia ortaya attı. Uçan Karga adlı hesabın ortaya attığı iddiaya göre dizide doktor Asya Yılmaz karakterine hayat veren Cansu Dere, 3-4 bölüm sonra diziden ayrılacak. Kendisini aldatan eşinden intikam almak için kolları sıvayan doktor Asya'nın ölebileceği veya senaryoya göre yurt dışına çıkabileceği ileri sürüldü. Dizinin başrollerinden Cansu Dere'nin yerine gelecek ismin ise Serenay Sarıkaya olacağı iddia edildi. Bu iddialara ilişkin Cansu Dere'den bir yalanlama veya doğrulama gelmedi.


Milyonları ekran başına kilitliyor!


Geçen yıl Ekim ayında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlanan Sadakatsiz dizisi, bu yılın en iyi çıkış yapan dizilerinden birisi oldu. Diziye göre eşi Volkan Arslan'ın (Caner Cindoruk) kendisini aldattığından şüphelenen doktor Asya Yılmaz (Cansu Dere) araştırmaları sonucunda şüphesinin gerçek olduğunu öğreniyor.



 

Bu haber sonrası yıkılan doktor Asya, eşinin kendisini iki yıldır aldattığı kişinin Derin Güçlü Arslan (Melis Sezen) olduğunu öğreniyor. Hiçbir şeyden haberi olmayan oğlu Ali'yi de korumak isteyen doktor Asya, sadakatsiz eşinden intikam almak için kolları sıvar. Dizide bu isimlerin dışında Kenan Ece (Turgay Güngör), Cemal Hünal (Sinan Taşkıran) ve Burak Sergen (Haluk Güçlü) gibi oyuncular da yer alıyor.