Ünlü oyuncu Ceren Hindistan'ın, eski eşi Ümit Aslan hakkında yaptığı itiraflar magazin gündemine bomba gibi düştü. Şimdi 6 yaşında olan kızı Arya'ya hamile olduğu dönemde büyük travmalar yaşadığını kaydeden Ceren Hindistan, kızının babası olan Ümit Aslan

Ünlü oyuncu Ceren Hindistan'ın, eski eşi Ümit Aslan hakkında yaptığı itiraflar magazin gündemine bomba gibi düştü. Şimdi 6 yaşında olan kızı Arya'ya hamile olduğu dönemde büyük travmalar yaşadığını kaydeden Ceren Hindistan, kızının babası olan Ümit Aslan'ın kendisine şiddet uyguladığını söyledi. Ümit Aslan'ın evli olmadığına yemin ettiğini kaydeden Hindistan, Aslan'ı Kabe'ye götürüp yemin ettirdiğini belirtti.



"Arkadaşının evine götürdü, beni esir tuttu"

İş görüşmelerini yaptığı ve özel hayatında kullandığı iki farklı telefonu olduğunu söyleyen Ceren Hindistan, Ümit Aslan'ın bu telefonlardan birinin içindeki bilgilerle 80 bin lirasını çaldığını ifade etti. O günden sonra aldatıldığını da öğrendiğini kaydeden Hindistan, yakaladığı her mesajda dayaklar yediğini belirtti. Ümit Aslan'ın, kendisini Arif adlı bir arkadaşının evine götürüp kapattığını aktaran Ceren Hindistan, kimliğini ve telefonunu aldıklarını ve polise gitmemesi için kendisini esir tuttuklarını söyledi.



"Çıplak ayakla kaçtım, hayatımı kurtardım"

Ailesinin bile kendisini evlatlıktan reddettiğini söyleyen Ceren Hindistan, evde Ümit Aslan'ı uygunsuz bir şekilde yakalayınca feci bir dayak yediğini belirtti. Ümit Aslan'ın kemerini çıkararak kendini dövdüğünü belirten Hindistan, o sırada 7 aylık hamile olduğunu kaydetti. Evden gecelikle ve çıplak ayak koşarak kaçtığını söyleyen oyuncu Ceren Hindistan, bir otele sığınarak hayatını kurtardığını aktardı. Hamile haliyle üç gün boyunca her yerinden kan çıktığını vurgulayan Hindistan, kızı Arya'yı dünyaya getirmesinden sonra kimlik çıkarma işini savsaklayan Ümit Aslan'ı terk ettiğini söyledi.



"İnsan müsveddesi, çaldığın paraları ver"

Ümit Aslan'dan insan müsveddesi olarak olarak bahseden oyuncu Ceren Hindistan, kendisinden çaldığı paraları geri vermesini istedi. Şimdiye kadar ne nafaka istediğini ne de herhangi bir isteği olduğunu kaydeden Hindistan, Ümit Aslan hakkında "insan müsveddesi" yorumunu yaptı.