Çılgın Sedat katıldığı bir programda usta sanatçı Candan Erçetin'e ateş püskürdü. Beylükdüzü'nde geçtiğimiz günlerde evinde çıkan yangın ile adından söz ettiren Çılgın Sedat katıldığı bir programda açtı ağzını.

Kanye West'ten boşanmış olan Kim Kardashian'ın sesi, Drake'in yeni şarkısında yer aldı Kanye West'ten boşanmış olan Kim Kardashian'ın sesi, Drake'in yeni şarkısında yer aldı
Çılgın Sedat katıldığı bir programda usta sanatçı Candan Erçetin'e ateş püskürdü.

Beylükdüzü'nde geçtiğimiz günlerde evinde çıkan yangın ile adından söz ettiren Çılgın Sedat katıldığı bir programda açtı ağzını.

Evinde çıkan yangında her şeyini kaybeden Çılgın Sedat, katıldığı bir programda Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği başkanı Candan Erçetin'e seslendi.

Çılgın Sedat, katıldığı programda zor günler geçirdiğini anlattı. Bir zamanların ünlü yıldızı Çılgın Sedat, Candan Erçetin'e kırgın olduğunu anlattı.

MSG başkanı Candan Erçetin'e dair istifa et çağrısında bulunan Çılgın Sedat, Candan Erçetin'in kendisini ne bir başkan ne de bir arkadaş olarak arayıp sormadığını söyledi.

"NE BAŞKAN NE ARKADAŞ"

Çılgın Sedat, Erçetin'e "Siz benden sorumlusunuz insan bir arar. Bu tarz başkanlık yapacaksanız yapmayın, bizim sizin gibi insanlara ihtiyacımız yok. Bana sanatçı olduğumu unutturdunuz.

Beni üyelikten de atabilirsiniz. Buradan sesleniyorum. Mümkün mertebe çok hızlı bir şekilde istifa edin gidin. Olmayın böyle yerlerde. Ben değil ama ben gibi binlerce insan. Kime ne faydanız var. Ne yapıyorsunuz?" diyerek seslendi.