TV100'ün haberinin ardından ortaya çıkan gerçek Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 hayranlarını bir hayli üzdü. Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin alt yapı oyuncularından Arif Güloğlu'nun iki haftadır skeçlerde yer almaması dikkat çekmişti.

Müge Anlı'da Pes Dedirten Olay! Eşi Kaybolunca Eğlence Mekanına Gitti! Müge Anlı'da Pes Dedirten Olay! Eşi Kaybolunca Eğlence Mekanına Gitti!
TV100'ün haberinin ardından ortaya çıkan gerçek Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 hayranlarını bir hayli üzdü. Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin alt yapı oyuncularından Arif Güloğlu'nun iki haftadır skeçlerde yer almaması dikkat çekmişti. Bunun ardından 24 yaşındaki oyuncu Arif Güloğlu'nun sağlık durumu hakkında gelen haberler adeta sevenlerini yıktı.

BKM Mutfak yapımı 'Çok Güzel Hareketler 2' oyuncularından Arif Güloğlu, lenf kanserine yakalandı. Son birkaç bölümdür skeçlerde yer almayan Arif Güloğlu da tedaviye başladığını sosyal medya hesabından duyurdu. Güloğlu paylaşımında da şunları söyledi:


"Kısa süre önce konulan lenfoma teşhisi sonrası tedavime başlandı. Bu süreci, doktorlarım, ailem, dostlarım ve BKM Mutfak ekibinin ilgi ve desteğiyle hızla atlatacağıma inanıyorum. Sevgi dolu dileklerinize çok teşekkür ederim. En kısa sürede yeniden, sağlıkla buluşmak üzere."


BKM'den de açıklama geldi


Konuyla ilgili BKM'den de açıklama geldi. Açıklamada; "Çok Güzel Hareketler 2 - Alt Yapı oyuncularımızdan Sevgili Arif Güloğlu’na kısa bir süre önce “lenfoma” teşhisi konulduğu doğrudur. Teşhisin hemen ardından tedavi süreci çok hızla başlamış ve süreç pozitif yönde devam etmektedir. Oyuncumuzun eski sağlığına kavuşabilmesi için gerekli tüm süreçleri yakından takip ediyoruz" denildi.



Arif Güloğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli?


Güloğlu, 18 Eylül 1997 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. 1.73 boyunda, 69 kilo ve başak burcu olan isim, Ankara’da çeşitli tiyatrolarda birçok rol üstlendi. Ve buna İstanbul’da da devam etti. 19 yaşında İstanbul’a yerleşti. Güloğlu, eğitim ve öğretim hayatına burada devam etti. 2018 yılında da Çok Güzel Hareketler 2 ekibine dahil oldu ve hala orada yer almaktadır.

'Çok Güzel Hareketler 2'ye 'çırak' olarak katılan Arif Güloğlu, özellikle Ankara tiplemeleriyle biliniyor. Altyapı tarafından hazırlanan skeçlerin neredeyse tamamında rol alan Güloğlu, en dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.