İddialı pozları ve sıra dışı açıklamalarıyla zaman zaman sosyal medyanın gündemine oturan ünlü model Didem Soydan, özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Bir YouTube kanalına röportaj veren Soydan, oyuncu sevgilisi Burak Deniz ile birlikte k

Türkiye’nin En Popüler Kadını Listesinde Değişiklik! Hande Erçel’i Tahtından Etti… Türkiye’nin En Popüler Kadını Listesinde Değişiklik! Hande Erçel’i Tahtından Etti…
İddialı pozları ve sıra dışı açıklamalarıyla zaman zaman sosyal medyanın gündemine oturan ünlü model Didem Soydan, özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Bir YouTube kanalına röportaj veren Soydan, oyuncu sevgilisi Burak Deniz ile birlikte koronavirüse yakalandıklarını söyledi. Ünlü model, kendilerini izole ettiklerini ve evde tedavi gördüklerini vurguladı.


"New York'ta bir kız peşimden koştu"


Hayatında zaman zaman cinsel yönelimini sorguladığını ifade eden ünlü model, şimdiye kadar bütün ilişkilerinin heteroseksüel ilişkiler olduğunu söyledi. Gerçek durumla toplumun insanlara öğrettiği gerçeklerin arasında bazen uçurumların olabildiğini belirten ünlü model, New York'ta yaşadığı bir anıdan bahsetti. Bir kızın tıpkı bir erkek gibi peşine takıldığını ve kendisini istediğini söyleyen Didem Soydan, bu kızın kendisini cinsel olarak da duygusal olarak da çekmediğini aktardı.


"Sevgililerim hep eylül-ocak arası doğan kişiler oldu"


Çeşitli fantezilerinin olduğunu belirten ünlü model, bu fanteziler için özel ayakkabıları olduğunu kaydetti. Bu ayakkabılarını göstermeyerek zayıf yönleriyle savaştığını dile getiren Soydan, kendini tutması gerektiğini annesinin tavsiyelerinden öğrendiğini belirtti.



Hayatına girecek kişilerin burçlarının önemli olduğunu vurgulayan 37 yaşındaki güzel model, bütün sevgililerini eylül-ocak arası doğan kişilerden oluştuğunu aktardı. Ünlü model Soydan, bazı burçları hayatına asla sokmadığından bahsetti.