2016 yılında dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ile aşka yelken açan dansçı-müzisyen Ece Dağıstan, 2019 yılında İtalya'nın Milano şehrinde hayatlarını birleştirme kararı aldı. Evli olmalarına rağmen iki farklı evde yaşadıkları için eleştirilere maruz kalan

MasterChef'te Şef Yarışmacıya Patladı! Doktora Görünmesini İstedi! MasterChef'te Şef Yarışmacıya Patladı! Doktora Görünmesini İstedi!
2016 yılında dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ile aşka yelken açan dansçı-müzisyen Ece Dağıstan, 2019 yılında İtalya'nın Milano şehrinde hayatlarını birleştirme kararı aldı. Evli olmalarına rağmen iki farklı evde yaşadıkları için eleştirilere maruz kalan çift, bu konuda uzun süre sessiz kaldı. Sonunda sessizliğini bozan Ece Dağıstan, evlenmelerine rağmen halen daha ilk günkü gibi sevgililiğe devam ettiklerini kaydetti.



Evlerini birleştirmediklerini ve herkesin kendi düzeninde yaşamaya devam ettiğini aktaran Dağıstan, bazen sırt çantasını alarak birbirlerinin evlerinde kalmaya gittiklerini belirtti. Eşinin düşüncesin sonuna kadar katıldığını kaydeden Fazıl Say, herkesin kendi bireysel hayatı olduğunu ve iki ayrı evdeki sevgililer gibi yaşadıklarını dile getirdi.


"Bu eleştirilere sadece gülüyorum"


Konuyla ilgili gelen eleştirileri fazla umursamadığını aktaran Ece Dağıstan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla durumu değerlendirdi. Her zaman kendi mutluluk formüllerinin peşinde koştuklarını aktaran Dağıstan; köşe yazarları, magazinciler ve sosyal medya platformu clubhouse'ta bu durumu eleştirenlerin görüşünün kendisi için kıymetsiz olduğunu ifade etti. "Evlilik kurumu özgürlüğü kaldırmaz" şeklindeki söylemlere sadece güldüğünü kaydeden Dağıstan, evli bir çiftin nasıl yaşayacağına kimsenin karar veremeyeceğini belirtti.


"Ana amacım hiçbir zaman evlenmek değildi"


Bazı kendine güvensiz kadınların, ayrı evde yaşamalarını kaldıramadığını kaydeden Dağıstan, "kontrol amaçlı eşinin evine kadın yollamak" ve "eve kamera yerleştirmek" gibi gülünç önlemlerden söz ettiklerini kaydetti. Bu konuda dedikodu yapan bir kişinin de üç kez evlenip boşanan biri olduğunu hatırlatan Dağıstan, "Bu tiplerin kendi aramızdaki ilişkiyi anlamasını zaten bekleyemeyiz" yorumunu yaptı.



17 yaşından beri yurt dışında yaşayan özgür ruhlu bir insan olduğunu vurgulayan Dağıstan, ana amacının hiçbir zaman evlenmek olmadığını bildirdi. İki ayrı evleri olmasının anlamının farklı yaşamlar sürdükleri anlamına gelmediğini aktaran Dağıstan, "Bu hayat bize çok yakışıyor" ifadesini kullandı.