Aslında Ece Erken yeni sevgilisi değil, bir küs bir barışık olduğu sevgilisiyle fotoğraf paylaştı! Şafak Mahmutyazıcıoğlu evliyken beraber olan ve yuvasının yıkılmasından sorumlu tutuluyordu Ece Erken. .

Aslında Ece Erken yeni sevgilisi değil, bir küs bir barışık olduğu sevgilisiyle fotoğraf paylaştı! Şafak Mahmutyazıcıoğlu evliyken beraber olan ve yuvasının yıkılmasından sorumlu tutuluyordu Ece Erken.. Özellikle Beyaz TV Söylemezsem Olmaz programından bile Şafak Mahmutyazıcıoğlu aşkı için kovulmuştu!

Ece Erken yeni sevgilisi kim?

Ece Erken’in evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla ilişki yaşadığı haberleri uzun süre konuşulmuş ve ardından da Mahmutyazıcıoğlu eşinden Haziran ayında boşanmıştı. Daha sonradan ayrıldık açıklaması yapan Ece Erken, sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşarak ,” Mutlu Pazarlar” notunu düştü. Böylelikle Ece Erken, ilişkisini herkese duyurdu. Ece Erken bugün paylaştığı fotoğrafta yeni sevgilisi, eski aşkı Şafak Mahmutyazıcıoğlu'dan başkası değil! Ece Erken şafak Mahmutyazıcıoğlu aşkı artık gizlenmiyor da saklanmıyor!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu boşandı mı?

Benan ve Şafak çifti Haziran ayında boşandı! Ece Erken evlerine giderek arabalarının camını kırdığı Benan ve Şafak çifti boşandı!



Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize'de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürütmektedir. Yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı. 15 yıllık evli olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babası.

Ece Erken kaç yaşında?



1978 doğumlu olan Ece Erken, sevgilisiyle arasında 2 yaş bulunuyor! Halen minik gösteren Ece Erken yaşını duyanlar inanmıyor!