İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olan Eda Ece; 20 Haziran 1990 tarihinde doğmuştur. 1.

Kanye West'ten boşanmış olan Kim Kardashian'ın sesi, Drake'in yeni şarkısında yer aldı Kanye West'ten boşanmış olan Kim Kardashian'ın sesi, Drake'in yeni şarkısında yer aldı
İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olan Eda Ece; 20 Haziran 1990 tarihinde doğmuştur. 1.68 boylarında ve yaklaşık 53 kg ağırlığındadır.

Eda Ece Nereli?


Yaşantısını İstanbul’da sürdüren genç ve güzel oyuncu Eda Ece İstanbul doğumludur.

Eda Ece Kaç Yaşında?


Eda Ece; 20 Haziran 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir. İkizler burcu olan Ece’nin; güncel tarih itibariyle 31 yaşında olduğunu söyleyebiliriz.

Eda Ece Dizileri




2004 yılında Hayat Bilgisi, 2009 yılında da Bez Bebek adlı dizilerde konuk oyuncu olarak yer alan Eda Ece; 2010 yılında yayınlanan Mahpeyker Kösem Sultan adlı dizi ve 2011 yılında yayınlanan Adını Feriha Koydum adlı dizilerde de yardımcı oyuncu olarak yer almıştır.

İlk başrol deneyimini 2011 - 2014 yılları arasında ekranlara gelen Pis Yedili adlı dizi ile yaşayan Eda Ece, bu dizide Günçiçek/ Cimbom karakterini canlandırmıştır. Ayşegül Aldinç (Esmoş), Turan Özdemir (Hasan Paşa), Asuman Dabak (Songül), Halil İbrahim Babür (Trafo), İlkay Akdağlı, Melis Babadağ (Elçin Paksoy), Burak Alkaş (Orço), Hazal Şenel (Salça), Bükre Atala (Karabiber), Ahmet Yıldırım, Harun Kolçak (Hurşit Van Beethoven), Kadir Doğulu, Ceren Soylu (Oya Bilir), Sezer Arıçay, Ümit Kantarcılar (Ceyhun), Barış Akan, Ümit Erlim (Zeki), Güneş Zavrak (Dilkopat), Ecem Karavus (Alice Karadağ), Nevzat Çiftçi (Dizel), Melih Selçuk (Rüzgar Kıratlı), Ahmet Yıldırım (PC), Yusuf Atala (Kemal Samyeli), Serpil Koparan (Gülseren Samyeli) da bu dizide yer almıştır.

2013 – 2015 yılları arasında TRT ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Beni Böyle Sev adlı dizide rol alan Eda Ece, burada Zeyno karakterini canlandırmıştır. Alper Saldıran (Ömer Karatepe), Zeynep Çamcı (Ayşem Keskin Karatepe), Burcu Altın (Reyhan Bartın), Umut Kurt  (Mazhar Kirman), Erdem Akakçe (Haluk Aslan), Bala Atabek (Fahriye Paksoy), Mert Turak (Nezih Yeşildere), Burcu Biricik (Seda Alataş), Yusuf Akgün (Furkan Keskin), Selen Uçer (Eda Karatepe), Fatih Koyunoğlu (İlyas Keskin) gibi isimler de bu dizide yer almıştır.

2015 – 2016 yılları arasında Show TV’de ekranlara gelen İlişki Durumu: Karışık adlı dizide rol alan Eda Ece, burada başrol oyuncusu olarak Elif Güvener karakterini canlandırmıştır. Başrollerinde Seren Şirince (Ayşegül Dinç), Berk Oktay (Can Tekin), Pamir Pekin (Murat Soykan), Nurseli İdiz (Mediha Tekin) gibi isimlerin yer aldığı dizide Sezai Altekin (İsmail Tekin), Alptekin Serdengeçti (Tahsin Tekin), Mert Türkoğlu (Efe Şengün), Özlem Öçalmaz (Ece Şengün), Eda Akkaya (Candan), gibi isimler de rol almıştır.

2018 yılında ekranlara gelmeye başlayan Yasak Elma adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer alan Eda Ece, burada Yıldız Kuyucu karakterine can vermiştir. MED Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt ve Murat Öztürk yapmıştır. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizi halen devam etmektedir. Şevval Sam (Ender Çelebi), Nesrin Cavadzade (Şahika Kuyucu), Erdal Özyağcılar (Hasan Ali Kuyucu), Berk Oktay (Çağatay Kuyucu), Nilperi Şahinkaya (Cansu Yıldırım) gibi isimlerin başrolü üstlendiği dizide Şafak Pekdemir (Zehra Argun), Vildan Vatansever (Aysel), Barış Aytaç (Caner Çelebi), Serkan Rutkay Ayıköz (Emir Yüksel), Melisa Doğu (Asuman Yılmaz), Kuzey Gezer (Halit Can Argun), Bahtiyar Memili (Sedai), Gülenay Kalkan (Feride Taşkın), Emre Dinler (Ömer Kurtoğlu), Mert Altınışık (Mahmut Haznedar), Talat Bulut (Halit Argun), Barış Kılıç (Kaya Ekinci), Gökhan Alkan (Kerim İncesu), Tuvana Türkay (Leyla), Onur Tuna (Alihan Taşdemir), Sevda Erginci (Zeynep Yılmaz), Erdem Kaynarca (Dündar) gibi isimler de yer almıştır.