Henüz çok küçükken oyunculuğa ilgi duymaya başlayan güzel oyuncu Fadik Sevin Atasoy 1 Ekim 1975 senesinde dünyaya gelmiştir. İsmini babasının onun doğduğu dönemde sergilediği oyun isminden alması da oldukça güzel bir hikayedir.

Henüz çok küçükken oyunculuğa ilgi duymaya başlayan güzel oyuncu Fadik Sevin Atasoy 1 Ekim 1975 senesinde dünyaya gelmiştir. İsmini babasının onun doğduğu dönemde sergilediği oyun isminden alması da oldukça güzel bir hikayedir. Kendisi gibi oyuncu olan babası güzel oyuncuya çok yol göstermiş öncülük etmiştir. İyi eğitimler alarak güzel çalışmalara imza atabilen Fadik Sevin Atasoy şu an hala aktif olarak oyunculuk yapmaktadır.

Fadik Sevin Atasoy Nereli?


Oyunculuk yanında yazarlığa da merak duyan Fadik Sevin Atasoy 1 Ekim 1975 senesinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu bir baba ile sanat dolu bir evde büyüme şansı yakalamıştır. Henüz dört yaşında iken oyunculuğa duyduğu ilgi belirgin hale gelmiştir. Bu alanda iyi eğitimler alarak da kendini geliştirmeye çalışan güzel oyuncu özellikle tiyatroya büyük ilgi duymaktadır. Fadik Sevin Atasoy, Fadik ve Kırmızı Bavul isimli bir kitap da yazmıştır.

Fadik Sevin Atasoy Kaç Yaşında?


Fadik Sevin Atasoy 1975 senesinde dünyaya gelmiştir. Güncel tarihimize göre hesaplamalar yaptığımızda güzel oyuncunun 45 yaşında olduğunu görmekteyiz. Güzel oyuncu 2021 yılının Ekim ayında 46 yaşına girecektir. Ekim ayının 1’inde dünyaya gelen Fadik Sevin Atasoy, terazi burcudur.

Fadik Sevin Atasoy Dizileri


Henüz dört yaşında iken bir tiyatro oyununda rol alan ve oyunculuğa büyük ilgi duyan Fadik Sevin Atasoy hayalindeki kariyer için yurt dışında çeşitli yerlerde eğitimler almıştır. Eğitimlerine yurt dışından sonra Türkiye’de de devam etmiştir. Sanatçı bir ailenin içinde sanatla büyümesinin de kariyerine faydaları oldukça büyüktür. Fadik Sevin Atasoy oyunculuk yanında edebiyata duyduğu ilgi ile yazarlık konusunda çalışmalara da imza atmıştır. Fadik ve Kırmızı Bavul isimli kitap güzel oyuncuya ait ilk kitaptır. Aynı zamanda Ay Çiçekleri isimli bir kitabı daha bulunmaktadır.

Güzel oyuncu bir çok ödül almıştır oyunculuğu üzerine. Bir çok film festivalinde ise jüri üyesi olarak yer almıştır. Oyunculuğunda dört yaşında başlamış ve hiç bırakmamıştır. Sadece Türkiye ve Türk yapımları ile ilgilenmemiş uluslar arası çalışmalarda da yer almıştır.

İlk televizyon dizisi 2000 yılında Bizim Evin Halleri isimli proje ile olmuştur Fadik Sevin Atasoy için. Bu projeyi 2003 senesinde Serseri Aşıklar isimli dizi takip etmiştir. 2004 senesine gelindiğinde ise Ah Be İstanbul isimli dizide Yeter karakterine hayat vermiştir güzel oyuncu. Aynı senen Kısmet isimli bir sinema filminde de yer almıştır Fadik Sevin Atasoy.

2005 senesinde iki sinema filminde daha yer alan oyuncu 2006 senesinde Sev Kardeşim dizisinde Fatoş karakterine hayat vermiştir. 2007 senesinde ise Ayrılık dizisi kadrosuna dahil olan oyuncu bu projede Aslı karakterine hayat vermiştir.

2007 senesinde Beyaz Melek isimli sinem filmi kadrosunda gördüğümüz Fadik Sevin Atasoy bu projede de oldukça iyi bir iş çıkarmıştır. Film zaten seyircilerden büyük beğeniler ve takdir toplayan bir iş olmuştur.

2007 ve 2008 seneleri arasında Dudaktan Kalbe isimli televizyon dizisinde de usta oyuncuyu izleme şansı buldu sevenleri. Birçok sinema filmi ve dizi ile geçen özellikle bolca tiyatro oyununda rol alan oyuncun son televizyon dizisi projesi 2009 senesinde olmuştur. Aynadaki Düşman isimli televizyon dizisi projesinde Fadik Sevin Atasoy, Zerrin Batıkaya karakterine hayat vermiştir. Kariyerinde ilerledikçe film ve tiyatroya daha çok eğilmeye başlayan oyuncunun yabancı dizi film ve tiyatro çalışmaları da bolca bulunmaktadır. Festivallerde yayınlanan ve daha çok sanat aşığı kişilerin beğenisine sunulan kısa film projelerinde de güzel oyuncuyu görmeniz mümkündür.