Başarılı bir eğitimin ardından oldukça önemli tiyatro projelerinde yer alan Gözde Çetiner tiyatro başarıları ile ödüllere de layık görülmüştür. Oyunculukta özellikle tiyatroya önem veren Gözde Çetiner televizyonda da oldukça başarılı işlere imza atmıştır

Başarılı bir eğitimin ardından oldukça önemli tiyatro projelerinde yer alan Gözde Çetiner tiyatro başarıları ile ödüllere de layık görülmüştür. Oyunculukta özellikle tiyatroya önem veren Gözde Çetiner televizyonda da oldukça başarılı işlere imza atmıştır. Yetenekli oyuncu şu an hala aktif olarak oyunculuk yapmaktadır.

Gözde Çetiner Nereli?


Gözde Çetiner İzmit’te dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası hakkında detaylı bilgi olmayan oyuncunun aslen nereli olduğu ise bilinmemektedir. Çocukluk yılları İzmit’te geçen oyuncunun Üniversite’de İstanbul’a gelmesi ile hayatında oldukça büyük değişimler yaşanmıştır. Eğitim döneminden sonra da aynı şehirde kalan oyuncu şu an hala İstanbul’ yaşamaktadır. Magazinden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden oyuncunun özel hayatı hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır.

Gözde Çetiner Kaç Yaşında?


Gözde Çetiner 1986 senesinde doğmuştur. Güncel tarihimize göre hesapladığımızda yetenekli oyuncu 35 yaşındadır. Ocak ayının 12’sinde dünyaya gelen Gözde Çetiner oğlak burcudur.

Gözde Çetiner Dizileri


Gözde Çetiner oyunculuğa çok küçük yaşlarda ilgi duymaya başlamıştır. Hayallerine ulaşmak için çabalayan oyuncu kendini bu alanda akademik olarak de geliştirmiştir. Mimar Sinan Üniversitesinde Güzel Sanatlar Fakültesinde Tiyatro Oyunculuğu bölümünde eğitim alan Gözde Çetiner başarılı bir şekilde okulundan mezun da olmuştur. Mezuniyetinin ardından katıldığı ilk oyun Küçük Burjuva Düğünü isimli tiyatro oyunu olmuştur. Profesyonel oyunculuk hayatına tiyatro oyunculuğu ile başlayan Gözde Çetiner uzun bir süre de tiyatro ile devam etmiştir. Yetenekli oyunculuğu ve güzelliği yapımcıların dikkatinden kaçmayan oyuncuya televizyondan da teklifler gelmiştir elbette.

Kamera önü oyunculuk alanında ilk tecrübesini ise 2008 senesinde dahil olduğu ece dizisi ile gerçekleştirmiştir.

2010 senesinde Gözde Çetiner ikinci televizyon projesi olan Ateşe Yürümek isimli dizi kadrosunda yer almıştır.

2012 senesinde Aşk Kaç Beden Giyer? İsimli dizi kadrosunda da sevenleri Gözde Çetiner’i izleme şansı bulmuştur.

2013 senesinde ise Sevdaluk isimli Karadeniz temalı dizide Hilmiye karakteri ile rol almıştır Gözde Çetiner. Karadeniz temalı dizide gerek şive ve ağız gibi oyunculuk performansları sergilemesiyle gerek güzelliğiyle oldukça dikkat çekmiştir.

2013 senesindeki bu dizi projesinden sonra kamera önü oyunculuk ve televizyon projelerine ara vermiştir yetenekli oyuncu. Yakın zamanda kendisini herhangi bir dizi projesinde görmüş olmasak da kendisinden güzel gelişmeler beklemekteyiz.

Gözde Çetiner kamera önü oyunculuk yanında ve daha fazla tiyatro ile ilgilenmiştir. 2012 senesinde dahil olduğu Çehov Makinesi isimli tiyatro oyununda sergilediği oyunculuk ile ödül de almıştır yetenekli oyuncu. 2013 senesinde Yılın en başarılı yardımcı kadın oyuncusu ödülüne hak kazanmıştır Gözde Çetiner.

Ayrıca oyuncunun katıldığı başka oyunlar da mevcuttur. Anlaşılmaz Konuşmalar, Beğendiğiniz Gibi, İstanbul’da Bir Dava bunlara örnek olarak verilebilir. Dahil olduğu tiyatro ve televizyon projelerinde özellikle son derece usta işlere yöneldiğini görmekteyiz yetenekli oyuncunun. Dahil olacağı projeleri oldukça inceleyerek seçen oyuncunun yeni projeleri merakla bekleniyor. Kendisi 2014 senesinden bu yana televizyonda, beyaz perdede veya sahnede yer almadı. Bir inziva döneminin ardından yetenekli oyuncunun tüm hayranlarını gururlandıracak bir proje ile ekranlara döneceği düşünülüyor. Sosyal medyaya aktif biçimde kullanan oyuncu sevenlerini bu mecralarla da bilgilendirip onlarla iletişim kurmayı da ihmal etmiyor. Magazinden uzak yaşamayı tercih eden Gözde Çetiner son derece sakin bir hayat yaşıyor.