63. Grammy Ödülleri'nde hiçbir ödülü kazanamayan Güney Koreli K-pop grubu BTS, "En İyi Pop Düet/Grup Performansı" ödülünü Lady Gaga ile Ariana Grande'nin beraber seslendirdiği "Rain On Me" şarkısına kaptırmıştı.

63. Grammy Ödülleri'nde hiçbir ödülü kazanamayan Güney Koreli K-pop grubu BTS, "En İyi Pop Düet/Grup Performansı" ödülünü Lady Gaga ile Ariana Grande'nin beraber seslendirdiği "Rain On Me" şarkısına kaptırmıştı. Beyonce ve Jay-Z'nin 9 yaşındaki kızı Blue Ivy Carter'ın bile "Brown Skin Girl" klibi "En iyi müzik videosu" ödülünü aldığını hatırlatan BTS hayranları, ödül jürisine ateş püskürmüştü. Hayranlarının tepkileriyle ve üzüntüleriyle ilgili açıklamada bulunan BTS üyeleri de konuya karşı hayranlarla aynı hisleri paylaştıklarını kaydetmişti.


"Önümüzde uzun yıllar var"


Grammy Ödülleri'yle ilgili tartışmalar devam ederken BTS Grubu'ndan yeni bir açıklama geldi. Güney Kore'de izlenme rekorları kıran "You Quiz On The Block" adlı şov programına konuk olan BTS üyeleri, Grammy Ödülü'nü kaybetmelerinin kendilerini kamçıladığını aktardı. Bundan sonra çok daha fazla çalışacaklarını kaydeden ünlü grubun üyelerinde V, adaylığın da harika olduğunu ancak ödül kazanmayı çok istediği için bu kaybın kendisini bir hayli üzdüğünü kaydetti. Kazanamadıklarını anladıktan sonra kendilerini psikolojik olarak yenilediklerini belirten V, önlerinde uzun yıllar olduğunu ve çok çalışarak daha fazla ödül kazanacaklarına inandığını dile getirdi.

Ödülü Lady Gaga ile Ariana Grande'ye kaptırdılar!


Grammy'de "En İyi Pop İkili/Grup Performansı" dalında aday olan BTS grubu, ödülü Lady Gaga ile Ariana Grande'nin "Rain On Me" şarkısına kaptırdı.



Grupla birlikte e az 1 Grammy ödülü kazanmayı kafasına koyduğunu kaydeden Suga, uzun yıllar boyunca aktif olarak müzik piyasasının içinde olacaklarını belirtti. Belki gelecek yıl belki de daha sonraki yıl bu ödülü kazanacaklarına vurgu yapan Suga, kariyerleri sona ermeden mutlaka kazanacaklarını ifade etti. Tam açılımı Bangtan Boys olan BTS müzik grubu 2013 yılında kuruldu. BTS grubu; Kim Seok-Jin (Vokal), Suga (Rap), J-Hope (Dans/Rap), RM (Rap), Jimin (Dans/Vokal), V (Vokal) ve Jungkook (Dans/Vokal)olmak üzere toplamda 7 kişiden oluşuyor.


BTS grubunun çıkardığı albümler



  • (2014)

  • Wake Up - Japonca (2014)

  • Wings (2016)

  • Youth - Japonca (2016)

  • Love Yourself: Tear (2018)

  • Map Of The Soul: Persona (2019)

  • Map Of The Soul: 7 (2020)