Usta isimlerle oldukça başarılı işlere imza atan yetenekli oyuncu şu an hala aktif olarak oyunculuk yapmaktadır. Son katıldığı proje geçtiğimiz yaz dönemine damga vuran Bay Yanlış dizisidir.

Usta isimlerle oldukça başarılı işlere imza atan yetenekli oyuncu şu an hala aktif olarak oyunculuk yapmaktadır. Son katıldığı proje geçtiğimiz yaz dönemine damga vuran Bay Yanlış dizisidir.

Gürgen Öz Nereli?


Gürgen Öz Zonguldak’ta dünyaya gelmiştir. Anne ve babası hakkında detaylı bilgi bulunmayan yetenekli oyuncunun aslen nereli olduğu ise bilinmemektedir. Çocukluk yılları Zonguldak’ta geçen Gürgen Öz üniversite eğitimi almak için İstanbul’a gelmiştir. Burada önce İstanbul Üniversitesinde ardından da Mimar Sinan Üniversitesinde Sanat Tarihi ve oyunculuk alanlarında eğitimler almıştır. Okul dönemi bittikten sonra da yakışıklı oyuncu İstanbul’da kalmıştır. Şimdilerde hala İstanbul’da yaşayan oyuncu işi gereği seyahatlere çıkması dışında yaşamını İstanbul’da geçirmektedir.

Gürgen Öz Kaç Yaşında?


Gürgen Öz 1978 senesinde dünyaya gelmiştir. Güncel tarihimize göre hesaplamalar yaptığımızda yakışıklı oyuncunun yaşı 42 çıkmaktadır. 2021 yılının Mayıs ayında Gürgen Öz 43 yaşına girecektir. Mayıs ayının 10’unda dünyaya gelen oyuncunun burcu ise boğadır.

Gürgen Öz Dizileri


Gürgen Öz oyunculuğa çok küçük yaşlarda ilgi duymaya başlamıştır. Günlük yaşantısında da çok eğlenceli bir insan olan Gürgen Öz bunu en iyi yansıtabileceği mesleği kendine seçmiştir. Üniversitede de ilgili bölümlerden eğitimler alarak kendini en iyi şekilde geliştiren oyuncu akademik alanda da dolu bir kişiliğe sahiptir.

Okan Bayülgen’in sunduğu Makine isimli televizyon programında gördü ilk defa insanlar Gürgen Öz’ü. Burada sergilediği doğaçlama performans oldukça eğlenceli ve dikkat çekiciydi. Başta Okan Bayülgen olmak üzere izleyicilerden de olumlu dönütler aldı Gürgen Öz. Bu da yetenekli oyuncunun tanınma ve ilk kamera önü deneyimi oldu.

Televizyondaki ilk dizi deneyimi ise2001 senesinde Aşkım Aşkım dizisi ile gerçekleşmiştir.

Gürgen Öz 2000 senesinde ise ilk sinema filmi projesinde yer almıştır.

2002 senesinde Sırlar Dünyası isimli bir dizide de yer alan oyuncu 2003 senesinde Melek isimli dizide Kemal karakterine hayat vermiştir.

2005 senesinde gelindiğinde Aşk Oyunu isimli dizide gördü seyirciler Gürgen Öz’ü. Oyuncu burada Serkan karakterine hayat vermiş ve başarılı bir oyunculuk dergilemiştir.

2006 senesinde Cem Yılmaz’a ait Hokkabaz isimli sinema filmi kadrosunda da yer almıştır yetenekli oyuncu. Burada Erkut karakterine hayat vermiştir.

2006 senesinde hem Kilit isimli film hem de Selena isimli dizi projesinde yer almıştır. Selena özellikle genç bir izleyici kitlesine sahip çok sevilen yapımlardan olmuştur. Dizide başrolde Sinem Kobal yer almış ve dizi uzun süre ekranlarda yer almıştır.

2007 senesinde Kısmetim Otel isimli dizide de Sinan Kısmetim karakteri ile Gürgen Öz yer almıştır. Komedi temalı dizide usta oyuncu yine yeteneklerini sergilemem imkanı bulmuştur.

2008 senesinde gelindiğinde ise Gürgen Öz Avrupa Yakası isimli efsane dizinin kadrosunda yer almıştır. Dizinin 5. Sezonunda Cesur karakteri ile kadroda yer alma şansı yakalamıştır yetenekli oyuncu. Dizi Gülse Birsel’e ait senaryosu ile uzun süre televizyonlarda yer alan çok sevilen bir komedi dizisiydi.

2019 senesine kadar bir çok sinema filmi ve televizyon dizisi kadrosunda da önemli rollerde yer almıştır Gürgen Öz. En son katıldığı proje ise Fox TV’de yayınlanan Bay Yanlış dizisi olmuştur. Romantik komedi dizisinde Gürgen Öz canlandırdığı Levent karakteri ile izleyenleri eğlendirmiş dizide kahkahaları toplayan isim olmuştur.