Zaman zaman aşk dedikodularıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, şimdi de sesini taklit eden bir sosyal medya kullanıcısına dava açmaya hazırlanıyor. Davaya konu olan durum, son aylarda popüler hale gelen Clubhouse'ta yaşandı.

Zaman zaman aşk dedikodularıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, şimdi de sesini taklit eden bir sosyal medya kullanıcısına dava açmaya hazırlanıyor. Davaya konu olan durum, son aylarda popüler hale gelen Clubhouse'ta yaşandı. Sesli sohbet odalarında bir araya gelen kullanıcıların muhabbet edebildiği bir sosyal medya uygulaması olan Clubhouse'taki bir kullanıcı Hadise'nin tepkisini çekti. Zira şarkıcı Hadise'nin ismini kullanan bu kullanıcı, aynı zamanda sesini de taklit ederek kendisini Hadise gibi tanıttı. Bu durumdan haberdar olan Hadise ise küplere bindi.


Kendisini Hadise gibi tanıttı, şarkı söyledi!


Sesini taklit ederek sohbet odalarına giren kişiyle ilgili hukuki süreç başlatacağını duyuran şarkıcı Hadise, şarkı bile söyleyen bu kullanıcı hakkında sosyal medya hesabı Instagram'dan açıklamada bulundu. Clubhouse platformunda daha önce hiç bulunmadığını belirten 35 yaşındaki ünlü şarkıcı, bu platformda kendi adına açılmış bir hesabın varlığını öğrendiğini söyledi.



Söz konusu kişinin kendi sesini taklit ettiğini ve insanlara kendisini "Ben Hadise'yim" diye tanıttığını kaydeden ünlü şarkıcı, sesini taklit ederek şarkı bile söyleyen bu kişi hakkında işlem başlatacağını duyurdu.

Clubhouse nasıl bir platform!


Alpha Exploration Co. adlı şirket tarafından 2020 yılında geliştirilen uygulamanın 2021 yılı Ocak ayı itibarıyla piyasa değeri 1 milyar doları aştı. Kayıtlı kullanıcı sayısı 600 bini geçen Clubhouse'ta sohbet, politik tartışma, talk show sunma ve müzik dinletme gibi çeşitli etkinliklere olanak sunan odalar bulunuyor.



Üyelik için davetiye gerektiren bir sistem sunan Clubhouse, bu yönüyle de diğer sosyal medya uygulamalarından ayrılıyor. Fotoğraf ve video paylaşımı yapılamayan platformda kullanıcılar, kendilerine ilginç gelen konuların konuşulduğu odalara katılabiliyor. Platforma girmek için platformun başka bir kullanıcısından davetiye almak gerekiyor.