Sen Çal Kapımı dizisinin yıldız ismi Hande Erçel yeni sevgilisi milyarder Murat Akdoğan'ın oğlu Muratcan Akdoğan'ın nasıl tanıştığı da ortaya çıktı. Hande Erçel ve Muratcan Akdoğan aşkının nasıl başladığı ortaya çıktı.

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldız ismi Hande Erçel yeni sevgilisi milyarder Murat Akdoğan'ın oğlu Muratcan Akdoğan'ın nasıl tanıştığı da ortaya çıktı.

Hande Erçel ve Muratcan Akdoğan aşkının nasıl başladığı ortaya çıktı. İkili meğer zaten iç içelermiş! Partneri Kerem Bursin ile adı anılan Hande Erçel'in yeni sevgilisi Muratcan Akdoğan, Hande'yi sıkı takibe almış!

Hande Erçel ile Muratcan Akdoğan aşkı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Tüm haber siteler Hande Erçel ile Murat Akdoğan diye fotoğraf koyarken biz aşkın Muratcan Akdoğan ile olduğunu yazarak doğru bilgiyi ilk veren kişiydik. Şimdi aşkın detayları da ortaya çıktı!



AŞK BÖYLE DOĞMUŞ!

Ünlü milyarder Murat Akdoğan'ın oğlu Murat Can Akdoğan'ın ablası Cansın Hacısoyu ile Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel Yıldırım yakın arkadaşmış. İkilinin ablalarının eşleri olan Hakan Hacısoyu ve Caner Yıldırım da arkadaşmış.

Çapkınlığı ile ünlü Muratcan Akdoğan, bu sene yıldızı parlayan Hande Erçel'i gözüne kestirip daha yakından tanımak isteyince ablalar görüşmeyi sağlamış. İkili zaten tanışmalarına bu sefer ki görüşmede aşk başlamış.

Kerem Bursin ile adı anılan Hande Erçel'in şimdi partneri ile nasıl olacağı merak ediliyor. Hande Erçel'in eski sevgilisi Murat Dalkılıç, Hande Erçel ile Kerem Bursin'in aşk haberlerinin çıkmasının ardından Erçel'i Instagram'dan silmişti.