Ünlü Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber; yaptığı albümler, çıktığı turneler ve aldığı ödüllerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Kanadalı 27 yaşındaki ünlü yıldız, 19 Mart'ta çıkardığı "Justice" adlı albümle listeleri sallandı.

Ünlü Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber; yaptığı albümler, çıktığı turneler ve aldığı ödüllerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Kanadalı 27 yaşındaki ünlü yıldız, 19 Mart'ta çıkardığı "Justice" adlı albümle listeleri sallandı. Bieber, bu albümün satışları nedeniyle Billboard 200 listesinde ilk sıraya yerleşti. Justice albümünün çıktığı ilk haftadaki satış sayısının 154 bin olduğu belirtildi. Böylece Justin Bieber'in çıkardığı 10 albümün hepsi Bilboard 200 listesinde ilk 10'a girmiş oldu. Kanadalı ünlü yıldızın 8 albümü bu listede zirveye yerleşti.


Billboard 200 listesinde ilk 10!



  1. Justin Bieber - Justice

  2. Lana Del Rey - Chemtrails Over the Country Club

  3. Morgan Wallen - Dangerous: The Double Album

  4. Pop Smoke - Shoot for the Stars Aim for the Moon

  5. Dua Lipa - Future Nostalgia

  6. Pooh Shiesty - Shiesty Season

  7. The Weeknd - After Hours

  8. Lil Baby - My Turn

  9. Lil Durk - The Voice

  10. Luke Combs - What You See Is What You Get


"Müziğimle umut aşılamak istiyorum"


19 Mart'ta piyasaya sunulan Justice adlı albümün tanıtımını Şubat ayında yapan Kanadalı pop yıldızı Bieber, albümdeki yeni şarkılarıyla insanlara umut aşılamak istediğini söyledi. Dünya'da bu kadar kötülüğün kol gezdiği bir dönemde herkesin gerçek adalete hasret kaldığını belirten Bieber, şarkılarını bu amaçla yaptığını söyledi. İnsanların kendilerini daha az yalnız hissedecekleri şarkılar yaptığını kaydeden Bieber, müziğin yalnızlığı yok edecek ve insanları birbirine bağlayacak yönlerinin bulunduğuna işaret etti. Sadece müzik yaparak adaletsizliği sona erdiremeyeceğini farkında olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, amacının umut ışığının halen daha yandığı göstermek olduğunu belirtti.


Justin Bieber'ın kariyeri






Genç şarkıcının ilk parçası olan "One Time" 2009 yılında yayınlandığı Kanada'da ilk hafta içinde ilk 100 şarkı içinde 12'nci sıraya yükseldi. My World 2.0 (2010), Under the Mistletoe (2011), Believe (2012), Purpose (2015) ve Changes (2020) gibi albümler çıkaran Justin Bieber'ın dünya çapındaki hayranları, kendilerini "Belieber" olarak adlandırmaktadır.