İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın Nişantaşı'ndaki güzellik merkezinde gerçekleşen saldırı haberi magazinin gündemine bomba gibi düştü. Önceki çarşamba günü yaşanan olay, bir güzellik merkezindeki yabancı turist grubunun gerginlik çıkarması üzerine

Hadise'ye Şok Suçlama! Ağır İthamlar Hadise'ye Şok Suçlama! Ağır İthamlar
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın Nişantaşı'ndaki güzellik merkezinde gerçekleşen saldırı haberi magazinin gündemine bomba gibi düştü. Önceki çarşamba günü yaşanan olay, bir güzellik merkezindeki yabancı turist grubunun gerginlik çıkarması üzerine cereyan etti. Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın güzellik merkezinde başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Dört kişilik yabancı turist grubunun güzellik merkezinde görevli bir erkek çalışanı darp edip kaçması üzerine işletmeni sahibi Dilan Çıtak, soluğu Harbiye Polis Merkezi'nde aldı.


"Randevu olmadığını öğrenince hemen saldırdılar"


Polis merkezinde ifadesi alınan Dilan Çıtak, çıkışta gazetecilere verdiği demeçte şu an düşündüğü tek şeyin çalışanının sağlığı olduğunu kaydetti. çalışanın kafasına darbe aldığını ve çekilecek tomografi sonrası durumunun anlaşılacağını belirten Çıtak, hiç ummadıkları bir olay yaşadıklarını söyledi.



Gelen turist grubuna "Maalesef randevusuz alamıyoruz" karşılığını verdikten hemen sonra çalışanına saldırdıklarını belirten Çıtak, parfüm şişesiyle kafasını yardıklarını söyledi. Saldırıdan sonra turist grubunun hemen kaçtığını söyleyen Dilan Çıtak, durumun takipçisi olacaklarını belirtti.

İbrahim Tatlıses: "Adalet yerini bulacak"


Kızı Dilan Çıtak'ın güzellik merkezinde yaşanan saldırı olayıyla ilgili ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten de yorum geldi. Kızının başına gelen olayın şok edici olduğunu kaydeden Tatlıses, adaletin yerini bulacağına inandığını belirtti. Daha önce bir açıklama yapan Tatlıses, 7 çocuğuna da Kuşadası'nda birer daire alacağını kaydetmişti.



Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, kendisine daire alınmadığını söyleyince ünlü sanatçı, "Bize evrak göndermediği için evi alamadı" karşılığını vermişti. Babasının bu açıklamasına sert bir karşılık veren Dilan Çıtak, kimseden miras ya da ev beklemediğini ve çocuğun evrakla değil hislerle yapıldığını belirtmişti. babasından ev beklemediğini ve sadece evi alamadığı için durumu anlattığını kaydeden Çıtak, haksız eleştirilere maruz kaldığını dile getirmişti.