Stranger Things adlı diziyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başlanan 17 yaşındaki Millie Bobby Brown, 24 Mart'ta gösterime giren Godzilla vs. Kong filmiyle bir kez daha gündeme geldi.

Müge Anlı'da Pes Dedirten Olay! Eşi Kaybolunca Eğlence Mekanına Gitti! Müge Anlı'da Pes Dedirten Olay! Eşi Kaybolunca Eğlence Mekanına Gitti!
Stranger Things adlı diziyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başlanan 17 yaşındaki Millie Bobby Brown, 24 Mart'ta gösterime giren Godzilla vs. Kong filmiyle bir kez daha gündeme geldi. Filmin başrolü Madison Russell karakterine hayat veren Brown, 2019'da gösterime giren Godzilla II: Canavarlar Kralı filminde de aynı karakterle başrolde yer almıştı. Hiçbir Marvel ya da DC filminin izlemediğini kaydeden 17 yaşındaki oyuncu, Harry Potter filmlerinin de hiçbirine bakmadığını dile getirerek şaşırttı.


"Romantik filmler izlemeyi seviyorum"


Gişe rekorları kıran süper kahraman filmlerini şimdiye kadar hiç izlemediğini aktaran Brown, daha çok "The Notebook" gibi romantik filmleri izlemeyi sevdiğini söyledi. Rol aldığı Stranger Things dizisinin ve King Kong filmlerinin de fantastik bir atmosfere sahip olduğunu kaydeden Brown, bu yapımlar sayesinde fantastik evrenlerle arasında bir bağın oluşmaya başladığını itiraf etti. Bazı kişilerin hiç Marvel ya da DC filmi izlemediğini söyleyince şaşkınlıktan küçük dilini yuttuğunu kaydeden Brown, fantastik evrenleri sevmeye başladığını ancak boş zamanlarında gerçek şeyleri izlediğini belirtti.


"Marvel veya DC'den Brown'a teklif gelebilir"


Zaten fantastik yapımların içinde yer aldığı için boş zamanlarını farklı filmler izlemek için ayırdığını kaydeden Brown, fantastik filmlerin kendisini çok heyecanlandırmadığını ifade etti. Şimdiye kadar hiç Marvel veya DC filmi izlemediğini dile getiren 17 yaşındaki ünlü oyuncuya bu şirketlerden teklif geleceği iddia ediliyor.



İlk defa ABC dizisi olan Once Upon A Time in Wonderland'da boy gösteren Milli Bobby Brown, Grey's Anatomy ve Modern Family gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. Kariyerindeki asıl patlamasını Netflix'te yayınlanan Stranger Things adlı diziyle yapan 2004 doğumlu ünlü oyuncu, birçok popüler yapımda yer almaya başladı. Godzilla II: Canavarlar Kralı (2019) ve Elona Holmes (2020) filmlerinde başrolde oynayan Brown'ın son filmi bu yıl Mart ayında vizyona giren Godzilla vs. Kong filmi oldu.