Geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle tedaviye başlayan ve Sefirin Kızı dizisinden ayrılmak zorunda kalan ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Hızla kilo kaybeden ünlü oyuncunun bu durumun nedeni için doktora

Geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle tedaviye başlayan ve Sefirin Kızı dizisinden ayrılmak zorunda kalan ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Hızla kilo kaybeden ünlü oyuncunun bu durumun nedeni için doktora başvurmasıyla birlikte rahatsızlığı ortaya çıkmış, Atagül'ün kısa zamanda verdiği kilolar hayranları arasında paniğe yol açmıştı. Ünlü oyuncunun sağlık durumuyla ilgili yeni bir bilgi geldi. Geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle zor günler geçiren Atagül'ün tedavi için İngiltere'ye gideceği aktarıldı.


"Sağlıklı yağlar tüketmeye başladı!


Neslihan Atagül'ün sağlık durumuyla ilgili son bilgileri TV 100'den Birsen Altuntaş araştırdı. Altuntaş'ın haberine göre, dahil olacağı projeleri erteleyen ünlü oyuncu kesin tedavi aradığı rahatsızlığının çözümünü İngiltere'de buldu. İngiltere'de bir dizi teste tabi tutulan Neslihan Atagül'ün testlerden çıkan sonuçlara göre "yeni bir tedaviye" başladığı kaydedildi. Kendisine özel bir beslenme programına uymaya çalışan ünlü oyuncu, paketli atıştırmalıklar ile dışarıda yapılan yemeklerden uzak duruyor. Sağlıklı yağlar tüketmeye başlayan Atagül, bunun için hindistan cevizi yağı ile avokado yağına başvurdu.


10 gün rapor almış, diziye geri dönememişti!


Sefirin Kızı adlı dizide Engin Akyürek ile başrolde yer alan Neslihan Atagül, ani bir şekilde diziden ayrılmıştı. Diziden ayrılmaya karar vermeden önce 5 kilo verdiğini hatırlatan ünlü oyuncu, bu dönemde dinlenmesi gerektiğini kaydetmişti. Sefirin Kızı dizisinden ayrılmayı kendisinin de istemediğini aktaran Atagül, başlangıçta 10 gün rapor alarak diziye dönmeyi hedeflediğini ancak sağlık durumunun buna izin vermediğini dile getirmişti. Atagül, kendisinin yerine Sefirin Kızı dizisine dahil edilen Tuba Büyüküstün için de "Hayırlı olsun" ifadesini kullanmıştı.

Atagül, Sefirin Kızı dizisinden ayrılacağını şu ifadelerle duyurmuştu:
"Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere…"