Sefirin Kızı dizisinin Nare'si Neslihan Atagül için bomba bir iddia ortaya atıldı. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'dan Neslihan Atagül'e ağır suçlama! Söylemezsem Olmaz progra

Burak Özçivit Katar’da Burak Özçivit Katar’da
Sefirin Kızı dizisinin Nare'si Neslihan Atagül için bomba bir iddia ortaya atıldı. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'dan Neslihan Atagül'e ağır suçlama!

Söylemezsem Olmaz programında Neslihan Atagül'ün geçirgen bağırsak sendromu hastalığını bahane ederek diziden ayrıldığı iddia edildi. Programda Neslihan Atagül'ün tazminat ödememek için diziden ayrıldığı söylendi.

Star TV ekranlarından yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül diziden ayrılmıştı. Neslihan Atagül, rahatsızlığını öne sürerek diziden ayrılmıştı. Ancak Neslihan Atagül'e bu konuda büyük bir suçlama geldi.

Beyaz TV'nin çok tartışılan magazin programı Söylemezsem Olmaz programının sunucularının Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil, Neslihan Atagül için büyük iddialar ortaya attı.

Neslihan Atagül Sefirin Kızı adlı diziden geçirgen bağırsak sendromu geçirdiğini öne sürerek ayrılmıştı. Söylemezsem Olmaz programında bu konu ele alındı. Programın yorumcularından Seren Serengil, Neslihan Atagül için tartışma yaratan açıklamalar yaptı. Serengil, Neslihan Atagül'ün hasta olmadığını ve tazminat ödememek için hastalık uydurarak diziden ayrıldığını iddia etti.

Neslihan Atagül "geçirgen bağırsak sendromu" olduğu gerekçesiyle diziden ayrılmak zorunda kaldığını açıklamıştı. Atagül aldığı raporda setlerin temposuna dayanamayacağı ibaresi yer almıştı.

Söylemezsem Olmaz programında, Neslihan Atagül'ün hastalığını bahane ederek projeden ayrıldığı öne sürüldü. Serengil, Atagül için "Kavga ettiler ve işi bırakmak istedi. Ama tazminat ödememek için rapor aldı" dedi.

Programda Neslihan Atagül için "Çakal Carlos", "İş terbiyesi yok" gibi ithamlar edilince sosyal medyada Atagül'ün hayranları Beyaz Tv'ye tepki yağdırdı.