Baraj dizisine dahil olan Pınar Akın merak edildi. Pınar Akın'ın kim olduğunu öğrenenler şok oldu.

MasterChef'te Şef Yarışmacıya Patladı! Doktora Görünmesini İstedi! MasterChef'te Şef Yarışmacıya Patladı! Doktora Görünmesini İstedi!
Baraj dizisine dahil olan Pınar Akın merak edildi. Pınar Akın'ın kim olduğunu öğrenenler şok oldu. Feride Hilal Akın'ın kardeşi Pınar Akın bakın meğer kimmiş?

Fox'un başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucak, Burak Yörük gibi isimlerin yer aldığı Baraj dizisine yeni bir isim dahil oldu. Dizide Gizem Karaca'nın canlandırdığı Bahar karakterinin kardeşi olarak dahil olan Azra karakterini Pınar Akın canlandıracak.

Dizde Azra karakteri Bahar için çalışacak entrikacı bir karakter olarak seyirci karşısına çıkacak. Ancak ilerleyen bölümlerde Azra'nın Bahar'a karşı da oyunlar çevireceği bekleniyor.



Pınar Akın Kimdir?

30 Eylül 1997 İstanbul doğumludur. Pınar Akın, ünlü şarkıcı ve oyuncu Feride Hilal Akın’ın kardeşidir. Pınar Akın, Instagram ve YouTube paylaşımları ile tanınmaktadır. Halil Söyletmez ile birlikte çektiği videolarla tanınmıştır.

YouTube’'de 50 binden fazla abonesi vardır. Terazi burcu olan Pınar Akın, Baraj dizisinde canlandırdığı Azra karakteri ile dizi dünyasına adım atmıştır.