Çocuklar Duymasın dizisi dışında başka dizi ve film projelerinde de yer alan güzel oyuncu Pınar Altuğ aynı zamanda bir çok programda sunuculuk görevinde de yer almıştır. 2008 senesinde Yağmur Atacan ile hayatını birleştiren yetenekli oyuncunun bir kız ço

Hadise'ye Şok Suçlama! Ağır İthamlar Hadise'ye Şok Suçlama! Ağır İthamlar
Çocuklar Duymasın dizisi dışında başka dizi ve film projelerinde de yer alan güzel oyuncu Pınar Altuğ aynı zamanda bir çok programda sunuculuk görevinde de yer almıştır. 2008 senesinde Yağmur Atacan ile hayatını birleştiren yetenekli oyuncunun bir kız çocuğu da vardır. Evliliğinin ardından televizyon ve oyunculuktan da biraz daha uzaklaşmıştır güzel oyuncu ama yine de sevenleri kendini ekranlarda ara sıra gelebilmektedir.

Pınar Altuğ Nereli?


Pınar Altuğ İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası hakkında detaylı bilgi bulunmayan oyuncunun aslen nereli olduğu ise bilinememektedir. İstanbul’da varlıklı bir ailenin çocuğu olarak güzel bir küçüklük ve gençlik dönemi geçiren güzel oyuncu henüz lise yıllarındayken mankenlik yapmaya başlamıştır. 1997 senesinde İstanbul Üniversitesinde İşletme bölümünde eğitime başlayan Pınar Altuğ ne yazık ki eğitimini tamamlayamamıştır. Kendisi için uygun ve doğru alanın işletme olmadığını anlaması ile bölümü de yarıda bırakmıştır güzel oyuncu. İstanbul’da geçen hayatına güzel oyuncu yine aynı şehirde devam etmektedir.

Pınar Altuğ Kaç Yaşında?


Pınar Altuğ 1974 senesinde dünyaya gelmiştir. Güncel tarihimize göre hesaplamalar yaptığımızda yetenekli oyuncunun yaşı 46 çıkmaktadır. 2021 yılının Eylül ayında Pınar Altuğ 47 yaşına girecektir. Eylül ayının başlarında doğan güzel oyuncunun burcu ise başaktır. Sosyal medyayı aktif biçimde kullanan güzel oyuncu buradan kendine, kızına ve ailesine ait fotoğraflar paylaşmayı çok seviyor. Günlük yaşantısını sevenleriyle internet aracılığıyla paylaşan güzel oyuncu kızı ve kızının eğitimine çok önem veriyor. Fazla göz önünde magazinsel bir hayat yaşamayı istemeyen Pınar Altuğ hayranları ile iletişimini de sosyal medya sayesinde kuruyor.

Pınar Altuğ Dizileri


İstanbul’da doğan ve büyüyen Pınar Altuğ henüz lise yıllarında iken mankenlik yapmaya başlamıştır. Mankenlik alanındaki yeteneği ve güzelliği güzel oyuncuya cesaret vermiş olmalı ki 1994 senesinde Miss Turkey yarışmasına katılmıştır. Kendine olan güveni boşa çıkmayan oyuncu o sene Miss Turkey seçilmiştir. Bu da güzel oyuncunun mankenlik kariyerinin daha ciddi biçimde başlamasına ön ayak olmuştur. 1995 senesinde kamera önüne geçen Pınar Altuğ ilk olarak magazin programları sunmuştur. 1999 senesinde gelindiğinde ise yetenekli oyuncu Pınar’ın Yemek Zevkleri adlı gündüz kuşağı programını sunmuştur. Bu programın ardından 2000 senesine gelindiğinde mankenlik mesleğine son verme kararı almıştır güzel oyuncu.

Mankenliğe veda etmesi ile birlikte Pınar Altuğ için oyunculuk kariyeri başlamış oldu. 2000 senesinde Kurt Kapanı isimli televizyon dizisi ile kamera önünde ilk defa oyunculuk yeteneklerini sergiledi güzel oyuncu. 2002 senesinde Reyting Hamdi isimli ikinci dizi projesinde de rol aldı yetenekli oyuncu. Henüz yeni başladığı kariyerine hiç ara vermeden devam etti. 2005 ve 2005 seneleri arasında Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem rolünde yer aldı. Tüm kariyerindeki en önemli kırılma noktası da bu zamanda yaşandı. Bu dizi ve rol o kadar sevildi ki 2005 senesinde final yapmasına rağmen seyirci diziden bahsetmeyi bırakmadı. 2004 ve 2009 seneleri arasında başka projelerde de yer alan oyuncu yine de üzerindeki meltem rolünü bir türlü atamadı. Sevenler diziden bahsetmeyi hiç bırakmadı. Bu sebepler ile de 2010 ve 2014 seneleri arasında yeniden ekranlara döndü Çocuklar Duymasın dizisi. 2017 ve 2019 seneleri arasında da üçüncü kez ekranlarda yeni bölümleri ile yer aldı aynı dizi. Pınar Altuğ 2019 senesindeki bu son projesinden sonra yeni bir projede yer almadı.