Kanal D'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Sadakatsiz dizisi milyonları ekrana kilitliyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in yer aldığı dizide bir aileyi bölen aldatma olayı işleniyor.

Afra Saraçoğlu’ndan Hayranlarına Jest Afra Saraçoğlu’ndan Hayranlarına Jest
Kanal D'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Sadakatsiz dizisi milyonları ekrana kilitliyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in yer aldığı dizide bir aileyi bölen aldatma olayı işleniyor. Eşi Volkan'ın kendisini aldattığından şüphelenen doktor Asya (Cansu Dere) yaptığı araştırma sonucunda şüphelerinin doğru çıktığını öğrenince eşinden intikam almaya çalışıyor.



Volkan ise eşi Asya, oğlu Ali ve sevgilisi Derin Arslan arasında bocalıyor. Dizinin bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümünde Volkan Arslan ile Derin Arslan arasındaki gerilim tavan yapacak. Cansu Dere'nin canlandırdığı doktor Asya karakteri ise kendisini aldatan eşi Volkan ve Derin arasındaki gelimden payını alacak.

"Bu sefer çok fena"


Bu akşam yayınlanacak yeni bölüm öncesi, dizide doktor Asya'nın eşi Volkan Arslan ile aşk yaşayan Derin Arslan karakterini canlandıran Melis Sezen'den heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabı Instagram'dan dizinin yeni bölümüyle ilgili bir fotoğrafı paylaşan Melis Sezen paylaşıma, "Bu sefer çok fena" notunu düştü.



Melis Sezen'in paylaştığı fotoğrafta Volkan Arslan'ın sinirli bir şekilde Derin'in kolunu tuttuğu görülüyor. Gündemi meşgul eden sahneleriyle tanınan Sadakatsiz'in yeni bölümünde gerçekleşecek bu "fena olaylar" merak edilmeye başlandı.


Yeni bölümde büyük kavga


Dizinin yeni bölümünde sinir krizi geçiren Derin Arslan'ın, Volkan'ın bütün eşyalarını parça parça ettiği görülüyor. Aldatma olayının açığa çıkmasıyla birlikte düşmana dönüşen doktor Asya ile Volkan'ın arasında yaşanacaklar merak ediliyor. Öte yandan Volkan ile eşini aldattığı sevgilisi Derin'in bu bölümde büyük bir kavgaya tutuştukları görülüyor. Kavga sırasında birçok eşyanın yere atılıp kırıldığı görülüyor. Kavganın ortasında eve gelen doktor Asya'yı ise şoke olacağı bir manzara bekliyor.