Şeyma Subaşı, Haber Global'da Buket Aydın'ın sunduğu Koltuk programına konuk oldu. Şeyma Subaşı'nın yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu.

Şeyma Subaşı, Haber Global'da Buket Aydın'ın sunduğu Koltuk programına konuk oldu. Şeyma Subaşı'nın yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu.

Acun Ilıcalı ile birlikteliği sonrası adeta hayatı değişen Şeyma Subaşı yine, yeni sevgilisi Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi'ye ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Haber Global'da Buket Aydın'ın sunduğu Koltuk adlı programa konuk olan Şeyma Subaşı'ndan gündem olacak açıklamalar geldi.

"ACUN'UN HABERİ VAR!"

Şeyma Subaşı evleniyor musun sorusuna "İsteme gibi olmadı tabii ki. Aileyle İstanbul'a geldiğimiz zaman tanıştırmak istedik. Çok Benim annem ve babam İngilizce bilmezler ama bir şekilde anlaştılar. Çok tatlı, masum bir ortam oldu. Henüz evlilik teklifi etmedi. Ama evlenmeyi konuştuk. 3 ay 10 gündür birlikteyiz." yanıtını verdi.

Şeyma Subaşı, evlilik bu yıl olur mu sorusuna "Belki yıl sonu olur, yıl bitmeden evlenebiliriz" yanıtını verdi.

Subaşı eski eşi milyarder Acun Ilıcalı'nın da evlilik kararından haberi olduğunu açıkladı.



"BEN ERKEK ARKADAŞIMIN MALI OLMAKTAN MEMNUNUM"

Şeyma Subaşı olay olan "sevgilimin malıyım" tişörtü için ise şunları söyledi;

"Ben malıyım lafını obje olarak görmüyorum. Ama zaten ben sevgilimin malı olmaktan memnunum. Ben tamamen onum o tamamen benim. Ben seni en tepeye sokucam sende beni en tepeye çıkar. Ben Instagram'dan çok kendine buyruk gibi görünüyorum ama ben çocukta bakarım anne de olurum, sevgili de olurum. Ben kadın olmasını biliyorum. Kadında olurum kızda olurum. Beni kraliçeler gibi yaşatıyor. Bana habire parlıyorsun diyor. Daha da parla diyor.

Beni aşağıya çekmeye çalışmıyor. Beni tepelere çıkarıyor. Benimle yarışmıyor tam tersi yukarı çıkarıyor. Adam benimle çünkü bir yarış yapmıyor. Adam çünkü işinde gücünde her şeyi var. O beni ben onu habire yükseltiyoruz. Sen beni yükselt ben seni yükselteyim bu böle olması gerekir zaten ilişkide. Yarış halinde olunmaz. Birbirimizi yuları itiyoruz "