Tuğba Ekinci yine açtı ağzını yumdu gözünü. Tuğba Ekinci'den, Demet Akalın’a Aleyna Tilki tepkisi  geldi.

Türkiye’nin En Popüler Kadını Listesinde Değişiklik! Hande Erçel’i Tahtından Etti… Türkiye’nin En Popüler Kadını Listesinde Değişiklik! Hande Erçel’i Tahtından Etti…
Tuğba Ekinci yine açtı ağzını yumdu gözünü. Tuğba Ekinci'den, Demet Akalın’a Aleyna Tilki tepkisi  geldi. Sosyal medyada iki ünlü ismin atışması gündem oldu.

Magazinin 2 tartışma yaratan açıklamalara imza atan isimleri yine karşı karşıya geldi. Bu sefer konu 20 yaşındaki popçu Aleyna Tilki oldu.

Demet Akalın, 20 yaşındaki popçu Aleyna Tilki için sabah programında kavga çıkartan açıklamalarda bulundu. 49 yaşındaki Demet Akalın, 20 yaşındaki Aleyna Tilki için "Dünya starı olacağım dedi, yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. ‘Kimse bana destek olmuyor’ demiş, biz destek olsak ne olacak?

"HİRA BİLE İZLEMİYOR"

"Bize kimse destek olmadı. Ben ilk çıktığında ona çok destek oldum. Ben dünya starı olacağım deyip 3 sene sonra çocuk dizinde başrol oldu. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini." demişti.

TUĞBA EKİNCİ'DEN SALVOLAR GELDİ!

Tuğba Ekinci, Aleyna Tilki'yi hedef alan Demet Akalın'a açtı ağzını. Demet Akalın'ın komplekse girdiğini ifaden Ekinci, "Sen evde kalmış kızlara program yapmaya devam et" dedi.

Tuğba Ekinci sosyal medya hesabından Demet Akalın'ı hedef aldı şu cümleleri sarf etti;

"Aleyna bizim yaşımıza geldiğinde emin ol serveti değil seninkini Demet, Tarkan’ınkini geçer. Seneye de Yetenek Sizin jüri koltuğuna oturacaktır. Evde kalmış kızların kadın programı senin olsun :)"