Genç , güzel ve yetenekli oyuncu olan Yüsra Geyik 15 sezondur ekranlarda yer alan Arka Sokaklar dizisinde sevilen karakter olan Zeliş yani Zeliha , Hüsnü komiserin en büyük çocuğu evin ablası olarak yer aldı . İlk bölümden son bölüme kadar var olan güzel

Genç , güzel ve yetenekli oyuncu olan Yüsra Geyik 15 sezondur ekranlarda yer alan Arka Sokaklar dizisinde sevilen karakter olan Zeliş yani Zeliha , Hüsnü komiserin en büyük çocuğu evin ablası olarak yer aldı . İlk bölümden son bölüme kadar var olan güzel oyuncu ekranlar karşısında büyüdü .

Yüsra Geyik Kimdir ?



Samsun doğumlu olan güzel oyuncu 21 Haziran 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Ve 1.65 boyunda olan oyuncu Yüsra Geyik 30 yaşındadır.

Eğitimini  Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım bölümünü bitirmiştir ve 13 yaşında oyunculukla tanışan güzel oyuncu Yüsra Geyik 2003 yılında  Hayat Bilgisi dizisi ile ekranlarda boy göstermiştir. Güzel oyuncuyu  uzun soluklu dizi olan Arka Sokaklar dizisinde Zeliha karakteri ile  2006 yılından bu yana ekran karşısına  çıkmaya davam etmiştir.

47 kilo ve yengeç burcu olan güzel oyuncu Yüsra Geyik İlişkileri ile göz önünde olmamıştır .

Yüsra Geyik ‘ in rol Aldığı Projeler ;

  • 2003 yılında Hayat Bilgisi dizisinde rol almıştır

  • 2004 yılında Yabancı Damat dizisinde rol almıştır

  • 2005 yılında Afacanlar Kampı dizisinde rol almıştır.

  • 2006 yılında ise en uzun soluklu proje olacak olan Arka Sokaklar dizisinde 15 sezon rol almıştır.




Rol aldığı diziler sayesinde çok tanınmış ve yetenekli   usta isimlerle çalışma imkanı bulmuştur ve bu fırsatı çok iyi değerlendirip  kendisini  geliştirmiştir . Sadece oyunculukla değil farklı sanat dallarıyla da kendinden söz ettiren güzel oyuncu Yüsra Geyik şiir yazarak sosyal medyasından paylaşıp sevdiklerine ve takipçilerine şiirlerini paylaşıyor.

Takipçileri şiir kitabı istese de görünen o ki güzel oyuncu Yüsra Geyik  şiirlerini toplayıp kitap oluşturmak konusunda biraz çekingen davranıyor .

Takipçileri  tarafından şiirleri çok sevilmiştir ve devamının gelmesini istenmiştir. Güzel ve yetenekli oyuncu Yüsra Geyik  genellikle kısa şiirler yazmaktadır ve takipçileri ve hayranları tarafından en çok sevilen şiiri ise ;

Göz göze kaldığımız her acı daha çok insan yapacak bizi .

Her utanmamamız biraz daha uyandıracak belli ki “

                                                         #elusriyusra