TV8 ekranlarından tüm Türkiye’ye farklı bir moda perspektifi göstermek için yayınlanan, İşte Benim Stilim isimli moda programında yarışan Zeynep Vuran, ismini tüm Türkiye’ye, İşte Benim Stilim isimli program ile duyurmuştur. İşte Benim Stilim isimli yarış

Zeynep Vuran Production House tarafından yapılan moda yarışması programı olan eski adı Bu Tarz Benim olan yarışmaya katılmak için çok çaba harcadığını belirtmiştir. İlk olarak Show TV’de yayınlanan Bu Tarz Benim Yarışması, Show TV ile anlaşmasını sonlandırarak TV8 ekranlarına taşınmıştır. Bu süreçte çok rağbet gören yarışmaya Zeynep Vuran’da katılmayı çok istemiştir. Yarışmaya katıldıktan sonra kendi farkını gösteren Zeynep Vuran, renkli karakteri il, birbirinden farklı karakterli yarışmacıların olduğu yarışmada  haftalarca elenmeden kalmayı başarmış, yarışmaya damga vurarak yarışmanın unutulmaz isimleri arasında olmayı başarmıştır.

Zeynep Vuran Nereli?

Zeynep Vuran aslen Bulgaristan göçmenidir. Uzun yıllar önce ailesi Bulgaristan’dan Türkiye’ye göç ederek Bursa’ya yerleşmişlerdir. Zeynep Vuran’da 1993 yılında Bursa’da doğmuş ve Bursa’da büyümüştür.

Zeynep Vuran Kaç Yaşında?

25 Eylül 1993 tarihinde dünyaya geldi. Terazi burcu olan güzel yıldız, 2021 yılı itibariyle 28 yaşındadır. Tam bir Terazi kadını olduğunu, Terazi kadını özellikleri taşıdığını sık sık dile getiren Zeynep Vuran, burcunu çok sevdiğini de belirtiyor.

Zeynep Vuran’ın Katıldığı Yarışma Programları

Afra Saraçoğlu’ndan Hayranlarına Jest Afra Saraçoğlu’ndan Hayranlarına Jest

İsmini, TV8 ekranlarında İşte Benim Sitilim isimli moda programı ile duyuran Zeynep Vuran, bu yarışma dışında başka bir programa katılmamıştır.

Zeynep Vuran’ın Özel Hayatı

Aslen Bulgaristan göçmeni olan Zeynep Vuran küçükken okulla arası olmayan çocuklardan. Kendi bahsettiği kadarı ile zekâsının diğer çocuklardan bir seviye üstün olduğu biliniyor. Bursa’da doğup büyüyen güzel yarışmacı Trakya Üniversitesinde eğitime başlayana kadar içine kapanık bir insan olduğunu belirtiyor. Trakya Üniversitesi Turizm bölümü mezunu olan Zeynep Vuran bekar hiç evlenmemiş ve şuan için sevgilisinin olmadığı biliniyor. Zengin bir ailenin tek çocuğu olduğu bilinen Zeynep Vuran yaptığı lüks alışverişler ile de katıldığı yarışmada gündemden düşmeyen bir kişidir.

Zeynep Vuran’a hobileri sorulduğunda, hobileri arasında müzik dinlemek, doğa yürüyüşü yapmak, dans etmek ve yemek yapmak olduğunu belirtmiştir. Turizm mezunu olan Zeynep Vuran, birkaç turizm işinde de çalışarak, farklı tecrübeler edinmiştir.

Anneannesinin yanında büyüdüğünü, bu yüzden anneannesine çok düşkün olduğunu belirten Zeynep Vuran, küçük yaşlarda çok içine kapanık, kendisini ifade edemeyen, dertlerini anlatamayan bir çocuk iken anneannesinin yardımı ile bu sorunu zamanla aştığını dile getirmektedir. Zeynep Vuran, mis kokular sürmeyi ve renkli elbiseler giyinmeyi çok sevdiğini, insanlara karşı sıcak olan bir yapısı olduğunu, doğayı ve yeşili sevdiğini belirtmektedir.

Zeynep Vuran Sosyal Medya Hesabı

Zeynep Vuran, sosyal medyada özellikle Instagram’ı aktif kullanıyor. Instagram üzerinden paylaştığı iddialı fotoğraflar kendisini sürekli gündemde tutmayı başaran güzel yarışmacı, Instagram’ı “ zeynepvuranofficial” kullanıcı ismi ile kullanıyor, Instagram hesabını 2021 yılı Nisan ayı itibariyle 824 bin hesap sahibi takip ediyor, Twitter’da pek aktif olmayan Zeynep Vuran , @zeynepvuran1 kullanıcı ismi ile Twitter’ı kullanıyor.