İş Bankası TC Kimlik Numarası İle Vatandaşlara Promosyon Veriyor! İş Bankası TC Kimlik Numarası İle Vatandaşlara Promosyon Veriyor!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında sert çıkışlar yaptı. Bahçeli, HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala'nın halen daha tutuklu olmasının kabul edilemeyeceğini söyleyen Bülent Arınç'a tepki gösterdi. Demirtaş'ın "Devran" adlı kitabını öven Arınç'ın söylemlerinin "terör seviciliği" olduğunu aktaran Bahçeli, hamile kadınların kurşunlanması olayını hatırlattı. Bahçeli, Gezi olaylarının mimarlarından olduğu öne sürülen Osman Kavala'nın bırakılmasının söz konusu olamayacağını ifade etti.

"Kılıçdaroğlu fezlekesini bekliyoruz"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında hazırlanan fezlekeyi beklediklerini bildiren Bahçeli, Alaattin Çakıcı'ya yöneltilen suçlamaları hatırlattı. Çakıcı'nın mafya olmadığını belirten Bahçeli, aksine şehit bir ülkücünün oğlu olduğunu söyledi. Parlamenter sistemin gelmesini isteyenlerin hazırladığı taslaklarda Türk adının geçmediğini kaydeden Bahçeli, hazırlanan anayasa taslağının ülkeyi bölünmeye götüreceğini ifade etti. Joe Biden'dan medet uman CHP'nin ülkeye düzen veremeyeceğini kaydeden Bahçeli, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'na da ateş püskürdü.

"İmamoğlu, siyasi çıkar peşinde"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun siyasi çıkar peşinde koştuğunu kaydeden MHP lideri, Sağlık Bakanlığının canını dişine taktığını söyledi. İmamoğlu'nun açıkladığı vaka sayılarının kötü niyetli olduğunu ifade eden Bahçeli, toplum sağlığından herksin sorumlu olduğunu kaydetti. Virüsün engellenmesi için hayatın akışının yavaşlaması gerektiğini kaydeden Bahçeli, alınan tedbirlere destek verdiklerini belirtti.