Şampiyonluğu bu sezon bırakmamak için ligde herşeyi düşünen Fenerbahçe, bu sezon olmasa bile seneye şampiyonluğun en büyük adayı olmak için kolları sıvadı! Tam anlamıyla Mesut Özil'i yeni sezona saklamak zorunda kalan Fenerbahçe, şimdiden peş peşe hamlele

Premier Lig'de teknik direktör rekoru kırıldı: 13 hoca değişti Premier Lig'de teknik direktör rekoru kırıldı: 13 hoca değişti
Şampiyonluğu bu sezon bırakmamak için ligde herşeyi düşünen Fenerbahçe, bu sezon olmasa bile seneye şampiyonluğun en büyük adayı olmak için kolları sıvadı! Tam anlamıyla Mesut Özil'i yeni sezona saklamak zorunda kalan Fenerbahçe, şimdiden peş peşe hamleler yapıyor. Fenerbahçe'de gelecek sezon için Belhanda sonrası Boupendza ile her konuda anlaştı!

Boupendza Fenerbahçe'de!



Samatta, Cisse, Thiam gibi yıldız forvetleri olsa da Aboubakar, Larin ve Falcao, Mustafa Mohamed etkisi yaratamayan Fenerbahçe, uzun yıllar orta saha transferi yapmaz diye düşünülüyordu. Devre arasında da o hatayı yaparak İrfan Can Kahveci, Mesut Özil gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe'de Gustavo, Mert Hakan Yandaş, Ozan Tufan ve Sosa gibi yıldız isimlerin yanına Pelkas'da eklenirse daha orta saha transferi yapmaz diye düşünülüyordu. Ancak dün Belhanda ile Fenerbahçe'nin her konuda anlaştığı haberi sızdı! Bugün ise Boupendza sözleşme imzaladığı sızdı!

Aaron Boupendza imzayı attı!

Gelecek sezon Galatasaray ve Beşiktaş gibi oturmuş forvetlerle oynamak isteyen Fenerbahçe 2-3 forvet ve bir defans transferiyle sezonu kapatacak. Fenerbahçe'de ilk imza ligde Hatayspor'la fırtınalar estiren Aaron Boupendza'dan geldi. Boupendza sezon sonu kendisini Fenerbahçeli yapacak sözleşmeye imza attığı ve Hatayspor kulübünün izni olduğu ortaya çıktı!

2021 - 2022 sezonunda Hatayspor'un yıldız ismi Boupendza Fenerbahçe forması giyecek!