Süper Lig'de üst üste puan kayıplarına engel olamayan Fenerbahçe'de Erol Bulut'un takımdan gönderilmesinin ardından Sportif direktör Emre Belözoğlu, sezon sonuna kadar takımın başına getirildi. Fenerbahçe ile ilk idmanına da çıkan Emre'den önemli açıklam

Süper Lig'de üst üste puan kayıplarına engel olamayan Fenerbahçe'de Erol Bulut'un takımdan gönderilmesinin ardından Sportif direktör Emre Belözoğlu, sezon sonuna kadar takımın başına getirildi. Fenerbahçe ile ilk idmanına da çıkan Emre'den önemli açıklamalar geldi. Sarı-lacivertlilerin Süper Lig'in 32. haftasında karşılaşacağı Yukatel Denizlispor maçı öncesi takımla antrenmana çıkan Emre Belözoğlu, kameraların karşısına geçti. Gazetecilerin sorularına cevap veren Emre Belözoğlu takımın son durumu hakkında konuştu ve "Yabancı bir antrenörle anlaşıldı" iddialarına açıklık getirdi.


"İsimleri ilerleyen günlerde açıklayacağız"


Süper Lig'de daha önce görev yapmış yabancı bir hocanın da takıma alınacağını kaydeden Belözoğlu, takımda teknik kadroda bulunan iki hocanın koronavirüse yakalandığını söyledi. Takımın teknik ekibinde yer alan kendisinin, Selçuk Şahin'in ve Volkan Demirel'in de Fenerbahçe'nin birer parçası olduğunu hatırlatan Emre, kulübün kıymetini bile kişilerle çalışmak istediklerini kaydetti. Takımın teknik ekibine yurt dışından bir hocanın katılacağını kaydeden Belözoğlu, Süper Lig'i yakından tanıyan bir yardımcısının da olacağını belirtti. Henüz bu kişilerin kim olduğuna dair bilgi vermeyeceğini aktaran Belözoğlu, bu isimleri yakında açıklayacaklarını söyledi.

Fenerbahçe'de fatura Erol Bulut'a kesildi!


Fenerbahçe'nin iyiye gitmesi için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Emre, kendi sonlarını değil Fenerbahçe'nin sonunu düşündüklerini ifade etti. Tüm taraftarları mutlu edecek bir takım yaratmak için çalıştıklarını söyleyen Emre, kendi kariyer planlaması değil Fenerbahçe için çalıştığını aktardı. Süper Lig'de peş peşe aldığı kötü sonuçların ardından Fenerbahçe, şampiyonluk yarışındaki rakipleri olan Beşiktaş ve Galatasaray'ın gerisinde kaldı. 30 maçta topladığı 59 puanla Beşiktaş ve Galatasaray'ın ardından üçüncü sırayı alan Fenerbahçe'de başarısız sonuçların faturası teknik direktör Erol Bulut'a kesildi.