Galatasaray'da Belhanda'nın kulüpten gönderilmesine dair tepkiler sürüyor. Galatasaraylı futbolcuların idmanda yüzleri düştüğü görülürken, taraftarlarda sosyal medyada tepkilerini vermeye devam ediyor.

Beşiktaş, Atletico Madrid'i 2-0 Yenerek Hazırlık Maçında Galibiyetle Ayrıldı Beşiktaş, Atletico Madrid'i 2-0 Yenerek Hazırlık Maçında Galibiyetle Ayrıldı
Galatasaray'da Belhanda'nın kulüpten gönderilmesine dair tepkiler sürüyor. Galatasaraylı futbolcuların idmanda yüzleri düştüğü görülürken, taraftarlarda sosyal medyada tepkilerini vermeye devam ediyor. Mustafa Cengiz'e tepkiler büyüyorken Cengiz'den şok çıkış geldi!

Galatasaray Spor Kulübü'nde Younes Belhanda verdiği röportajda yönetimi eleştirmesi Mustafa Cengiz'in hoşuna gitmeyince Mustafa Cengiz adeta bir padişah gibi Younes Belhanda'yı gönderdi. Belhanda'yı sevmeyenler dahi Mustafa Cengiz'e tepki gösterdi. Taraftarlar Belhanda'nın yanlış bir röportaj vermediğini ne bir hadsizlik ne bir terbiyesizlik ifadesi kullanmadığını söyledi.

Kulüpten gelen bilgilerde futbolcularında teknik direktör Fatih Terim'in de Mustafa Cengiz'e oldukça sinirlendiği yönünde. Mustafa Cengiz'e sosyal medyada taraftarlar hala tepkisini sürdürürken şok bir çıkış geldi.

YENİDEN YÖNETİME ADAY OLDU GÜÇ GÖSTERDİ

Mustafa Cengiz, Mayıs ayında başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı. Mustafa Cengiz'in bu hamlesi güç gösterisi olarak görülürken kulüpte de taraftarlar da çıtırdamalar başladı.

Belhanda'yı sevmeyen taraftarlar dahi Belhanda'ya haksızlık yapıldığını söyledi. Kulübün gelen tepkiler üzerine röportajı paylaşması iyice tepkilere neden oldu. Röportajda yanlış bir cümle olmadığını söyleyen taraftarlar "Bu nasıl kalitesizliktir. Burada yanlış ve hadsizce söylenen ne var? Mustafa Cengiz kendini ne sanıyor?" yorumlarında bulundu.

Taraftarlar Mustafa Cengiz için "Kulübü savunmaktan aciz Mustafa Cengiz gücünü Belhanda'nın üzerinde gösteriyor. Kulüp urunda değil kendi egosunu tatmin ediyor" yorumunda bulundu.