Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmaları geldi çattı. Devler Ligi'nde son 8'e kalan takımlar yarı finale çıkmak için bugün ve yarın yapılacak maçlarla kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı İçin Taraftar Yasağı Duyurusu! Siyah Beyazlı Taraftarlar Stada Alınmayacak! Fenerbahçe Beşiktaş Maçı İçin Taraftar Yasağı Duyurusu! Siyah Beyazlı Taraftarlar Stada Alınmayacak!
Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmaları geldi çattı. Devler Ligi'nde son 8'e kalan takımlar yarı finale çıkmak için bugün ve yarın yapılacak maçlarla kozlarını paylaşacak. Real Madrid-Liverpool maçının oynanacağı bu akşamın bir diğer önemli karşılaşması Manchester City-Borussia Dortmund eşleşmesi olacak. Yarın yapılacak maçlarda ise güçlü Alman temsilcisi Bayern Münih'in konuğu Fransız ekibi PSG, Portekiz temsilcisi Porto'nun konuğu ise güçlü İngiliz ekibi Chelsea olacak.


Dortmund'da ciddi eksikler bulunuyor!


Devler Ligi'nde çeyrek final ayağının ilk maçlarının yapılacağı gecede İngiltere Premier Lig'de rakipleriyle arasındaki puan farkını açan Manchester City, rakibi Borussia Dortmund karşısında avantaj arayacak. Yıllardır hedefi olan Şampiyonlar Ligi'nin kazanmak isteyen İngiliz temsilcisi, rövanş maçı öncesi gol yemeden kazanmayı hedefliyor. Norveçli 20 yaşındaki golcü Erling Haaland'ın sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği maçta Alman ekibi Dortmund ise İngiltere deplasmanında gol atarak avantaj yakalamak istiyor.


Maç hangi kanalda yayınlanacak?


Premier Lig'de en yakın takipçisi Manchester United'a 14 puan fark atan City'de sezon sonu takımdan ayrılacak golcü Sergio Aguero, Şampiyonlar Ligi'nin kazanmak için elinden geleni yapacak. Daha önce Barcelona ile 2 kez Şampiyonlar Ligi'nin kazanan Manchester City Teknik Direktörü Guardiola, bu yıl kupayı kazanmak istediklerini kaydetti.



Kendisi ve oyuncuların her seferinde daha iyisini yapmak için çabaladığını aktaran Guardiola, oynayabildikleri en iyi futbol için mücadele edeceklerini aktardı. Borussia Dortmund'da bu maçta Erling Haaland, Jadon Sancho, Zagadou ev Youssoufa Moukoko forma giyemeyecek. Bu akşam saat 22.00'de oynanacak maç beIN SPORTS 3'ten canlı olarak ekranlara gelecek.