A Milli Futbol Takımımız, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu üçüncü maçında bu akşam Letonya ile kozlarını paylaşacak. Saat 21.

En Değerli 100 Kulübün Olduğu Listede 2 Süper Lig Takımı Var! En Değerli 100 Kulübün Olduğu Listede 2 Süper Lig Takımı Var!
A Milli Futbol Takımımız, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu üçüncü maçında bu akşam Letonya ile kozlarını paylaşacak. Saat 21.45'te başlayacak Türkiye-Letonya karşılaşması Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak, maç TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Grupta yaptığı ilk maçta Hollanda'yı 4-2 ve Norveç'i 3-0 yenen ay-yıldızlılar, üçüncü maçında Letonya'yı da yenerek Eylül ayında yapılacak maçlar öncesi avantaj elde etmek istiyor. Grupta ilk iki maçında puanla tanışamayan Letonya ise kontra ataklarla Türkiye kalesinde etkili olmaya çalışacak.


"Potansiyelimi ortaya çıkaran Şenol hocama teşekkür ediyorum"


Bu kritik mücadele öncesi teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte basın toplantısına çıkan Ozan Tufan, önemli açıklamalarda bulundu. Son maçta Norveç'e attığı 2 golle dikkatleri üzerine çeken Ozan Tufan, milli takımın şimdiki durumundan ve hayallerinden bahsetti. Milli Takım'da çok iyi bir arkadaşlık ortamının ve Şenol Güneş gibi deneyimli bir hocanın bulunduğunu kaydeden Ozan Tufan, futbolun doğrularını yaparak favori gösterilmedikleri iki maçı kazandıklarını hatırlattı. Milli Takım'daki başarısının arkasında Bursaspor'da da hocası olan Şenol Güneş'in büyük katkısının olduğunu aktaran milli oyuncu, kendisine konforlu bir ortam sunan ve gelişmesine yardımcı olan hocasına minnet borçlu olduğunu belirtti.


"İngiltere Premier Lig'de oynamak isterim"


Şu an top koşturduğu mevkide kendisini gayet rahat hissettiğine değinen Ozan Tufan, bazı eksiklerinin olmasına rağmen bunları kapatmak için gayret ettiğini söyledi. Daha önc stoper, sağ bek ve sol bek gibi mevkilerde oynadığını hatırlatan milli futbolcu, hocanın kendisini görevlendirdiği her yerde sonuna kadar mücadele edeceğini vurguladı. Haziran ayında Avrupa Futbol Şampiyonası'nın kendilerini beklediğini belirten Ozan, "Aslolan Milli Takım'ın başarısıdır" dedi. Her futbolcu gibi Avrupa liglerinde oynamak istediğini kaydeden Ozan Tufan, hayalindeki ligin İngiltere Premier Lig olduğunu belirtti.