2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda bu akşam Türkiye ile karşılaşacak Norveç Milli Takımı'nın teknik direktörü Stale Solbakken, maç öncesi düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Türkiye'nin oyuncu kalitesinin oldukça dikkat çekici

Premier Lig'de teknik direktör rekoru kırıldı: 13 hoca değişti Premier Lig'de teknik direktör rekoru kırıldı: 13 hoca değişti
2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda bu akşam Türkiye ile karşılaşacak Norveç Milli Takımı'nın teknik direktörü Stale Solbakken, maç öncesi düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Türkiye'nin oyuncu kalitesinin oldukça dikkat çekici olduğunu kaydeden Solbakken, takım olarak bütün duyularıyla bu maça odaklandıklarını söyledi. Türkiye'nin gücünün farkında olduklarını kaydeden Solbakken, son maçta Hollanda'ya 4 gol atan ve daha önce bir hazırlık maçında Almanya'da 4 gol atan Türkiye'nin gol anlamında sıkıntı çekmediğini belirtti.


Norveçli futbolcu Ajer: Burak Yılmaz'ı durdurmaya çalışacağız"


Türkiye'nin dünya çapında tanınan kaliteli oyuncuları olduğunu belirten Solbakken, aynı zamanda takım halinde de oldukça iyi bir uyum yakaladıklarını kaydetti. Futbolcularının sonunda kendi güçlerinde bir takımla oynayacakları için sabırsızlandığını aktaran Solbakken, maçın oldukça kırıcı geçeceğini söyledi. Norveçli oyuncu Kristoffer Ajer de, Türkiye'nin gücünün farkında olduklarını belirtti. Hollanda'ya karşı üç gol atan Burak Yılmaz'ın özellikle dikkatlerini çektiğini kaydeden Ajer, Burak Yılmaz'ın fiziksel olarak da güçlü olduğunu kaydetti. Bu tip forvetlere karşı oynamaya alışık olduğunu aktaran Ajer, Burak'ı durdurmak için elinden geleni yapacağını belirtti.


G Grubu'nda bu akşam oynanacak maçlar!


Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında Türkiye, Hollanda'yı 4-2'lik skorla mağlup etti. Sörloth ve Haaland'lı kadrosuyla Norveç ise Cebelitarık'ı 3-0 yendi. Grubun diğer maçında ise Karadağ ise Letonya'yı 2-1'lik skorla mağlup etti. İspanya'nın Malaga kentinde La Rosaleda Stadı'nda bu akşam saat 20.00'de başlayacak Norveç-Türkiye maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Grubun diğer maçlarında Karadağ, Cebelitarık'ı konuk edecek. İlk maçta Türkiye'ye 4-2 yenilen Hollanda ise kendi evinde Letonya'yı ağırlayacak.