Süper Lig'de yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışından uzaklaşan Trabzonspor, milli aranın ardından Sivasspor deplasmanında çıkacağı maçla lige dönüyor. Süper Lig'de yaptığı son maçta sahasında Ankaragücü'nün 4-1 yenen Trabzonspor, deplasmanda Si

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı İçin Taraftar Yasağı Duyurusu! Siyah Beyazlı Taraftarlar Stada Alınmayacak! Fenerbahçe Beşiktaş Maçı İçin Taraftar Yasağı Duyurusu! Siyah Beyazlı Taraftarlar Stada Alınmayacak!
Süper Lig'de yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışından uzaklaşan Trabzonspor, milli aranın ardından Sivasspor deplasmanında çıkacağı maçla lige dönüyor. Süper Lig'de yaptığı son maçta sahasında Ankaragücü'nün 4-1 yenen Trabzonspor, deplasmanda Sivasspor'u da yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Süper Lig'in ilk 6 haftasında sadece 8 puan toplayan bordo mavililer, Eddie Newton'un yerine teknik direktörlük koltuğunu Abdullah Avcı'ya emanet etti. Avcı ile peş peşe galibiyetler almaya başlayan Trabzonspor, tecrübeli teknik adamın liderliğinde çıktığı 24 maçın 16'sını kazandı, 4 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.



Son haftalarda Fenerbahçe ve Alanyaspor'a yenilen Trabzonspor, yeniden bir galibiyet serisi yakalamak istiyor. Son ki maçını kazanan Sivasspor ise çıkışını sürdürme niyetinde. Peki Sivasspor-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Sivaspor-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?


Futbolseverler Sivaspor-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? sorununun cevabını merak ediyor. Yarın (3 Nisan Cumartesi) oynanacak Sivasspor-Trabzonspor maçı saat 16.00'da başlayacak. Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda yapılacak bu kritik karşılaşmada hakem Mete Kalkavan düdük çalacak.



Futbolseverler Sivasspor-Trabzonspor maçını beIN Sports 1'den canlı olarak takip edebilecek. Ligde topladığı 55 puanla Fenerbahçe'nin hemen gerisinde 4'üncü sırada olan bordo-mavililer bu maçta galip gelerek zirvedeki rakipleriyle arasındaki yarışı sürdürmek istiyor. Ligde son iki maçını kazanan Sivasspor ise 40 puanla 9'uncu sırada yer alıyor.

Her iki takımda da eksikler var!


Sivasspor deplasmanından galibiyet çıkararak zirve yarışında kararlı adımlarla ilerlemek isteyen Trabzonspor'da bu maç öncesinde bazı eksikler bulunuyor. Bordo mavililerde sakatlığı süren Berat Özdemir ile kart cezalısı olan Djaniny Semedo, Sivasspor karşısında forma giyemeyecek. Diğer yandan takımdan ayrı çalışan Anders Trondsen ile Abdülkadir Ömür de bu maçta sahaya çıkamayacak. Omuzundan geçirdiği sakatlık sonucu tedaviye alınan forvet Benik Afobe'nin durumunun ise maç saatinde netleşeceği ifade edildi. Trabzonspor karşısına 3 puan parolasıyla çıkacak Sivasspor'da ise Rybalka, Appindangoye ve Claudemir forma giyemeyecek. Caner Osmanpaşa ve Muammer Yıldırım'ın durumlarının ise maç saatinden belli olacağı aktarıldı.